Martie 17, 2023
Naomi Campbell, acuzată că și-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodată”
Naomi Campbell este în centrul atenției în ultima perioadă, după ce fanii au acuzat-o pe vedetă că și-a editat fotografiile de pe contul de Instagram într-un mod care a distorsionat realitate. Internauții au observat diferențele izbitoare dintre fotografiile de pe covorul roșu, realizate cu supermodelul și pozele pe care aceasta le-a publicat pe platforma de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La începutul săptămânii, Naomi Campbell a participat la gala premiilor Oscar, fiind prezentă și la petrecerea Vanity Fair, acolo unde a fost pozată din toate unghiurile de fotoreporteri. Imagini au apărut pe mai multe agenții media, cât și pe site-urile de știri mondene. În același timp, modelul internațional a postat și ea aceleași fotografii pe contul său de Instagram, însă fanii au văzut că este o diferență uriașă între fotografiile realizate de fotografi și cele postate de Naomi pe rețelele sociale, scrie peroz.ro

Utilizatorii au acuzat-o pe vedetă că „și-a micșorat prea mult capul și și-a retușat maxilarul”, susținând că „este cel mai prost Photoshop realizat vreodată”. 

Naomi Campbell called out for 'worst Photoshop ever' in Oscars postNaomi Campbell bewerkt en onbewerkt

„Maxilarul ei arată mai bine în pozele needitate”/ „Ea este deja perfectă. Nu înțeleg de ce își editează pozele. E inutil”/ „Te rog, șterge prima fotografie. Arăți mai bine fără Photoshop”/ „E cel mai prost Photoshop realizat vreodată”/ „De ce faci asta? Normalizează îmbătrânirea!”, sunt doar câteva din comentariile pe care Naomi Campbell le-a primit la ultima sa postare. 

Naomi Campbell/ Profimedia 

Naomi Campbell mănâncă doar o dată pe zi

Naomi a mărturisit că are un obicei alimentar bizar pentru a-și menține silueta zveltă: "Prânzul este cina mea pentru că mănânc doar o dată pe zi, în mijlocul zilei". Alimentele pe care le consumă sunt fără gluten. De asemenea, a eliminat și lactatele.  În trecut, înainte de oe prezentare de modă, obișnuia să se abțină de la mâncare zile întregi.

"Nu mă înfometez. Dacă vreau ca într-o zi să beau doar apa și suc, o fac. Depinde cum mă simt. Uneori, când e foarte cald, prefer doar să beau suc, fără sa mănânc ceva", povestea Naomi acum un an pentru publicațiile britanice. Aceasta a mărturisit ca se demachiază în fiecare seară și că folosește vitamina C și ulei de trandafir pe față.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1259577274323