August 24, 2021
Mesajul răvăşitor al Angelinei Jolie către umanitate. Și-a făcut prima dată cont de Instagram
Angelina Jolie se alătură comunităţii Instagram pentru prima dată. Ea s-a ţinut departe de lumea online până acum, însă mesajul pe care îl are de transmis este mult prea important. Şi a înţeles că platforma poate ajunge la milioane de oameni în timp real. Aşadar, emisarul special al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru refugiaţi a decis să îşi deschidă un cont pe această reţea de socializare, pentru a transmite cât mai multor persoane povestea unei tinere afgane, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Toţi aveam drepturi, eram liberi să ne apărăm drepturile, dar când au venit, ne este tuturor frică de ei şi credem că toate visurile noastre s-au năruit, credem că drepturile noastre au fost violate. Nu putem să ieşim afară. Studiul şi munca sunt prea departe, dar unii oameni spun că talibanii se schimbă, dar nu cred asta pentru că au un trecut foarte rău (…) Viaţa noastră este întunecată, ne-am pierduţi toţi libertatea şi suntem din nou încarceraţi”, a scris tânăra în răvașul trimis Angelinei. 
 

La rândul său, actrița și-a împărtășit și ea experiența trăită în Afganistan, unde a întâlnit refugiaţi afgani care fugeau de talibani, acum 20 de ani, cu două săptămâni de la tragedia din 11 septembrie.

„Este revoltător să vezi cum afganii sunt discolaţi încă o dată, de frica şi incertitudinea care au pus stăpânire pe ţara lor. Să stai atât timp şi să cheltuieşti atât de mulţi bani, să verşi atâta sânge şi să pierzi atâtea vieţi numai pentru a ajunge aici, totul este un eşec aproape imposibil de înţeles. Să vezi cum refugiaţii afgani – unii dintre cei mai capabili din lume – sunt trataţi timp de decenii ca o povară este de asemenea revoltător. Şi să ştii că, dacă ar fi avut instrumente şi respect, cât de multe ar fi făcut pentru ei. Şi să întâlneşti atât de multe femei şi fete care nu numai că au vrut să aibă parte de o educaţiei, dar s-au şi luptat pentru ea”, a mai transmis aceasta.

Astfel, de când Angelina Jolie s-a înregistrat pe Instagram, popularitatea ei a crescut și mai mult. În doar câteva zile a reușit să provoace interesul a circa 9 milioane de utilizatori ai platformei, semn că vedeta a fost așteptată și dorită în online. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91188836097717