Iulie 15, 2020
Mesajul emoționant transmis de Ella Travolta, după ce mama ei a murit de cancer la sân
La numai 57 de ani, actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân, după ce în urmă cu doi ani primise vestea că suferă de această boală. Fiica ei, Ella Travolta, a transmis un mesaj emoționant celor care o urmăresc pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ella Travolta, în vârstă de 20 de ani, a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, la câteva ore după decesul mamei sale. Alături de o imagine cu regretata actrița, Ella Travolta a scris: „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine”.

Tânăra își continuă omagiul prin cuvinte emoționante: „Orice persoană care este norocoasă să te fi cunoscut sau să fi fost în prezența ta va fi de acord că aveai o aură și o lumină care nu a încetat niciodată să strălucească și care făcea instantaneu fericită pe orice persoană care se afla alături de tine. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine indiferent de situație. Îți mulțumesc pentru dragostea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și îți mulțumesc pentru că ai făcut lumea asta să fie un loc mai bun. Ai făcut viața mea atât de frumoasă și știu că vei continua să faci mereu asta. Te iubesc foarte mult mamă”.

Și John Travolta a postat un mesaj pe contul său de Instagram. „Dragostea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. O să îmi acord un timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați în avans dacă nu veți mai auzi o perioadă de noi. Însă, trebuie să știti că voi simți valurile voastre de dragoste în săptămânile și lunile care vor urma și cât ne vom vindeca”.

Kelly Preston a fost căsătorită cu actorul John Travolta și au avut împreună trei copii: Ella, în vârstă de 20 de ani și Benjamin, în vârstă de 9 ani. Fiul cel mare al cuplului, Jett, a murit la numai 16 ani în ianuarie 2009.

                                                                      

Kelly Preston s-a născut în 1962 la Honolulu, Hawaii și a avut câteva apariții notabile pe marile ecrane în filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999). Ultimul său rol a fost în pelicula Gotti din 2018, unde a jucat alături de soțul ei, John Travolta. Kelly Preston și John Travolta s-au logodit în 1990 și s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.610191822052