Martie 21, 2023
Melania vrea să se despartă de Donald Trump?! Aventura acestuia cu o actriță de fime pentru adulți a grăbit finalul relației
Au circulat zvonuri că Melania Trump a părăsit reședința familiei. Se pare că acest eveniment a avut loc după ce aceasta a aflat despre aventura soțului ei cu o actriță de filme pentru adulți. Se pare că partenera politicianului nu a putut ierta această greșeală a lui Donald Trup, așa că a decis să plece de acasă. În acest sens, Melania a petrecut mai multe nopți la un hotel. Se pare că acest episod ar fi avut loc în 2018, spun cei de la Daily Mail.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Câți bani a dat Trump ca să nu se afle despre aventura lui amoroasă?

De asemenea, la momentul acela, Donald Trump ar fi plătit-o pe Stormy Daniels cu 130.000 de dolari din dorința ca actrița de filme porno să țină secretă aventura dintre ei, scriu cei de la click.ro

 Au tot apărt zvonuri, în ultimii doi ani, conform cărora relația amoroasă dintre Donald și Melania Trump se apropie cu pași repezi de final. Noi informații despre problemele dintre cei doi au fost povestite în cartea „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, scrisă de către Mary Jordan.

Donald Trump donors help underwrite portraits of him and Melania Trump |  CNN Politics

Melania și Trump, camere separate de mult timp

De mulți ani, se pare că celebrul cuplu nu mai împart același pat. Donald și Melania nu stau în aceeași cameră și asta se întâmplă de ceva timp. Politicianul doarme într-o cameră care are amenajări interioare făcute special pentru gustul său. Mai exact, dormitorul are pereți și covoare de culoare mai închisă, în timp Melaniei îi place albul și în general, culorile deschise.

Gusturile diferite la stilul în care se amenajează o cameră nu este singurul motiv pentru care celebrul cuplu nu-și împarte spațiul de odihnă. Se pare că acest lucru se petrece așa și pentru că Donald Trump se trezește devreme, undeva în jurul orei 5 dimineața. În plus, omul de afaceri obișnuiește ca după ce se trezește să deschidă televizorul. Melaniei se pare că îi place să doarmă ceva mai mult și că o poate face doar dacă este liniște în jurul ei.

Melania Trump Not Interested in Being First Lady Again: CNN

Melania, o femeie cu influență în viața lui Donald Trump

În cartea „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, volum care conține interviuri cu peste 100 de persoane, Melania este descrisă drept o femeie cu mare influență în viața lui Donald Trump. În ciuda aparențelor, se pare că ea ar fi fost consultată în decizii-cheie pentru SUA, fiind „consilierul cel mai influent” al lui Trump.

Tot în carte se vorbește despre relația cuplului cu nepoții și se pare că aceasta ar fi una destul de rece.

Donald și Melania nu sunt obișnuiți să-și răsfețe nepoții, să-i invite în patul lor dimineața, așa cum George H. W. Bush și soția sa, Barbara, obișnuiau să facă cu nepoții lor”, se mai precizează în cartea despre Melania Trump.

Melania Trump set to make her D.C. move next week - POLITICO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74934196472168