August 17, 2020
Melania Trump are două inele de logodnă. Bijuteriile costă o avere
Pentru o soție de miliardar, precum Melania Trump, două inele în valoare de 9 milioane de dolari nu reprezintă ceea ce ar însemna aceste bijuterii pentru o femeie de rând. Președintele american a făcut tot ce i-a stat în puteri ca s-o țină alături de el.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima doamnă a Statelor Unite a atras mereu atențiia prin ținutele sale fără cusur. Așa cum era de  așteptat, Melania Trump obișnuiește să se accesorizeze scump. Deși își schimbă bijuteriile în funcție de outfitul pe care îl are, unul dintre cele două inele de logodnă primite de la  soțul său, nu-l scoate niciodată de pe deget. 

Potrivit viva.ro, primul dintre inelele cu diamant de 15 carate, în valoare de 4 milioane de dolari, a fost cumpărat de Donald Trump în 2004, când a cerut-o în căsătorie pe Melania. Cei doi au început o relație în 1998, iar în 2005 au făcut o nuntă fastuoasă, de nivelul unui miliardar, în Florida.

Apropiații cuplului Trump spun că în anul 2015, când Donald Trump se gândea să candideze la alegerile prezidențiale din următorul an, i-a mai oferit Melaniei un nou inel de logodnă și mai scump. Au existat zvonuri privind un divorț între cei doi, dar pentru că Trump avea nevoie de imaginea unui familist în ochii publicului votant, ar fi investit 5 milioane de dolari într-un inel cu diamant de 25 de carate pentru a o ține pe Melania aproape.

După cum scrie viva.ro, dincolo de faptul că ar costa o avere, bijuteriile au o mare valoare sentimentală, iar asta este mai important. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71264576911926