Ianuarie 13, 2022
Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit: Ne-am băut sângele unul altuia (foto)
Actrița Megan Fox a primit marea întrebarea din partea iubitului ei, rapperul american Machine Gun Kelly! Cei doi s-au logodit, după ce s-au cunoscut „oficial” pentru prima oară cu doi ani în urmă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși au fost văzuți precum un cuplu atipic, iar la început nimeni nu a dat o șansă reală relației lor, iată că Megan Fox și MGK au trecut deja la următorul nivel! Actrița, în vârstă de 35 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, rapperul Machine Gun Kelly, Colson Baker pe numele său real. Cei doi formează un cuplu de peste un an.

Megan Fox și rapperul Machine Gun Kelly s-au logodit

Vedeți imaginea sursă

Îndrăgostiții au anunțat marea veste pe rețelele lor de socializare, însă un mesaj puțin mai...neobișnuit le-a atras atenția urmăritorilor. Megan a dezvăluit că după ce a răspuns cu „Da” la marea întrebare, ea și Colson și-au băut sângele unul altuia.

„Ne-am băut sângele unul altuia”

În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire.

Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da... Apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Cum arată inelul de logodnă primit de la Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly a publicat  și el pe rețelele sociale un video în care Megan Fox își arată inelul de logodnă cu smarald și diamant. Acesta a explicat că l-a creat special pentru aleasa inimii sale, iar cele două pietre au o semnificație aparte.

Vedeți imaginea sursă

În această viață și în oricare viață. La adăpostul crengilor sub care ne-am îndrăgostit am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Știu că tradiția spune că există un singur inel, însă l-am proiectat încât să fie două pietre: smarald (piatra ei de naștere) și diamant (piatra mea de naștere)”, a scris artistul.

Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru filmul „Midnight in the Switchgrass”. Aceștia și-au asumat public relația vara trecută, după ce actrița a apărut în videoclipul „Bloody Valentine” al iubitului ei.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1571545600891