Iunie 11, 2020
Medicii din prima linie, elogiați de patru voci de aur! Vezi clipul piesei ”Salvatori ai omenirii”!
Medicii sunt eroii fiecăruia dintre noi, de-a lungul vieții, dar rolul lor pentru societate este esențial mai ales acum, într-o perioadă de grea încercare pentru toți - pandemia de coronavirus. Pentru mulți dintre noi medicii sunt ”Salvatori ai Omenirii”. Așa este intitulată și piesa lansată de patru artiste celebre de la noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum, cînd pandemia de COVID-19 face tot mai multe victime în întreaga lume, dar și în țara noastră, patru din cele mai bune voci feminine de la noi și-au unit forțele pentru a da viață unui produs inedit. Victoria Lungu, în colaborare cu Nelly Ciobanu, Dianna Rotaru și Lenuța Gheorghiță au lansat melodia ”Salvatori ai Omenirii”, dedicată medicilor care luptă în linia întâi cu pandemia de coronavirus.

                                                             

”Salvatori ai Omenirii” nu este altceva decît un omagiu adus medicilor și personalului medical din țara noastră care luptă zi de zi cu virusul care a închis în case milioane de oameni. Atunci când privești vdeoclipul te iau fiorii. Imaginile aduc în prim plan tot coșmarul prin care trec de trei luni în coace medicii luptînd pentru viața fiecărui pacient. În clip mai apar familiile artistelor și colegii de breaslă ai acestora care le transmit mesaje de mulțumire tuturor cadrelor medicale care luptă în linia întâi cu acest virus periculos.

 

                                    



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89103293418884