Septembrie 23, 2022
Manelistul Jador, îndrăgostit de moldoveanca Andreea Bostanica. "Are vârstă dragostea?!"
Fata de care este îndrăgostit urmează să împlinească 18 ani curând, așadar încă este minoră, însă Jador este de părere că dragostea nu are vârstă. Manelistul a dat de înțeles de mai multe ori în ultima perioadă că și-ar dori o relație cu Andreea Bostanica.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jador a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu aparițiile sale pe platforma TikTok. I-a dedicat mai multe videoclipuri Andreei Bostanica, iar tânăra a avut niște răspunsuri ”pe măsură”. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

Ce spune Jador despre o relație cu Andreea Bostanica

Jador a fost surprins de paparazzii de la Spynews.ro, pe litoralul românesc alături de o domnișoară care părea să îi fie iubită. Atunci când a fost ”tras la răspundere” de Andreea Bostanica, manelistul a mărturisit că fata alături de care a fost filmat este doar o prietenă.

Jador a recunoscut că în prezent el și Andreea Bostanica sunt mai mult decât prieteni. Să fie acesta un început de relație?

Jador a fost cât se poate de sincer. Se pare că deocamdată cei doi sunt într-o ”cunoaștere continuă”, însă deocamdată nu formează un cuplu, în mod oficial, însă rămâne de văzut cu ce ne vor surprinde în perioada următoare.

”Vorbim și noi, îți dai seama, suntem... Nu știu ce să zic. Vorbim. Nu pot să zic că suntem prieteni, mai mult decât atât. Și oricum, are vârstă dragostea?! Foarte bine, îmi dau barba jos...”, a povestit Jador.

EXCLUSIV. ”Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică decât el

Andreea Bostanica este una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe de la noi din țară, în rândul adolescenților. Fata cu care Jador ar dori să formeze un cuplu urmează să împlinească 18 ani pe data de 2 octombrie, anul acesta.

Chiar dacă părea să fie o simplă glumă între cei doi la început, se pare că Jador a pus ochii de-a binelea pe Andreea Bostanica, deși între cei doi este o diferență de vârstă de aproximativ nouă ani, în condițiile în care manelistul are 27 de ani.

EXCLUSIV. ”Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică decât el

De-a lungul timpului, deși are o vârstă fragedă, Andreea Bostanica a fost supranumită „Regina TikTok -ului”. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare și se bucură de un succes răsunător. Într-un timp foarte scurt, tânăra a devenit un model în rândul adolescenților.

”Eu făceam TikTok în glumă, m-am apucat mai întâi de YouTube când aveam 12-13 ani și nu mă gândeam niciodată că o să adun numere, că o să am abonați și fani”, a spus Andreea Bostanica la Xtra Night Show.

S-a născut la Chișinău și întotdeauna i-a plăcut să fie în centrul atenției, așa cum ea mărturisise la un moment dat. Acum, pe YouTube are peste 550.000 de abonați, iar pe TikTok este urmărită de peste 4 milioane de fani.

EXCLUSIV. ”Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică decât el

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85143041610718