Mai 20, 2022
Mădălina Ghenea, premiată la Cannes! Românca a purtat o ținută de milioane, pe covorul roșu
Mădălina Ghenea a fost premiată la „World Influencers and Bloggers Awards”, ediția de anul acesta, care a avut loc la Cannes. Ținuta pe care superba șatenă a purtat-o pe covorul roșu i-a adus numai laude din partea criticilor de modă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mădălina Ghenea se numără printre personalitățile care au fost premiate la „World Influencers and Bloggers Awards”. Câștigătorii au primit titlul de cele mai influente și de impact personalități ale anului, iar printre câștigători se regăsesc și Khaby Lame, un influencer italian care a început să facă filmulețe pe TikTok în perioada pandemiei. Alec Monopoly, Stepan the Cat și Nikkie Tutorials, devenită cunoscută la nivel global după ce a recunoscut că este transgender, sunt ceilalți premianți.

Mădălina Ghenea a făcut senzaţie la Cannes. De această dată a pariat pe  verde | Gardianulzilnic

Totodată, printre învingători se află și Mădălina Ghenea, care a avut un an extraordinar din punct de vedere profesional. „World Influencers and Bloggers Awards”, pe scurt WIBA, este o decernare de premii în care, anual, se încununează meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și care încurajează formarea liderilor de opinie. Are loc în timpul Festivalului de la Cannes, încă din 2019, iar românca noastră s-a aflat pe scenă, în fața multor personalități internaționale.

Mădălina Ghenea, premiată la Cannes! Românca a purtat o ținută de milioane,  pe covorul roșu

Mădălina Ghenea, premiată ca influencer la o gală de la Cannes

Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes

Mai mult decât atât, după ce a acceptat premiul oferit la WIBA, Mădălina Ghenea și-a făcut apariția și la Festivalul de la Cannes, eveniment la care este invitată de ani buni deja. Vedeta din „House of Gucci” a purtat o ținută extrem de elegantă.

Mădălina Ghenea s-a reprofilat? Frumoasa româncă a dat modellingul pe  antreprenoriat

Rochia sa, semnată de celebrul designer Zuhair Murad, a fost lăudată de criticii în domeniu. Mădălina a optat pentru o culoare foarte populară în acest sezon, verde, iar ținuta ei a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii.

Totodată, Mădălina Ghenea nu a purtat orice bijuterii, ci un colier și o pereche de cercei realizate cu mare minuțiozitate, din diamante. Coafura a fost una lejeră, actrița având părul ondulat, în timp ce machiajul a fost cel „statement”, cu care românca ne-a obișnuit: un smokey eyes realizat în nuante reci, accentul fiind pus pe privire.

Ed Westwick a ajuns din „Gossip Girl”, în brațele Mădălinei Ghenea

Tot la Cannes , au apărut primele imagini cu noua peliculă în care Mădălina Ghenea joacă alături de nimeni altul decât Ed Westwick, devenit cunoscut datorită rolului din serialul „Gossip Girl”.

Filmul „Deep Fear” o are în prim plan pe actrița originară din Slatina, care pornește într-o călătorie în Marea Caraibelor, destinația finală fiind Grenada, unde și-a propus să-și întâlnească iubitul, jucat de Westwick.

Mădălina Ghenea și-a început cariera ca model, pe când avea doar 15 ani. A defilat pe cele mai mari podiumuri din lume, în țări precum Italia, Japonia, Africa de Sud. Totodată, actrița a făcut bani frumoși din contractele de imagine și, în anul 2010, și-a făcut debutul pe micul ecran, în emisiunea „Ballando con le stelle”, difuzată în Italia.

Sursa - click.ro

 citeste și
SQL exec time = 0.46711111068726