Noiembrie 22, 2019
LIVE! Trupa Akord într-un nou format, vine astăzi în studioul AQUARELLE!
Astăzi, 22 noiembrie, la ora 15:00, trupa Akord vine în studioul AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent a avut loc relansarea trupei AKORD! După plecarea lui Igor Stribițchi, trupa își continuă zborul. Noul solist este chitaristul Eduard Malareu. Acesta a participat la concursul televizat - Vocea României. Cei doi deja au lansat un videoclip muzical, la piesa care poartă denumirea "Zboară fluturi". 

În după-amiaza zilei de astăzi, Igor Sîrbu și Eduard Malareu vor veni în studioul AQUARELLE pentru a povesti cele mai curioase lucruri de pe platourile de filmare a noului videoclip, despre cum a ajuns Eduard să devină noul membru al formației, despre relansarea trupei și despre planurile de viitor. Fii ochi și urechi pe pagina noastră oficială de Facebook, și urmărește LIVE-ul de la ora 15:00. Și nu uita să le adresezi întrebări celor doi, ei vor răspunde la fiecare întrebare în parte.

 

 

Amintim că, trupa Akord a fost lansată în anul 2006. Inițial era formată din trei membri. De aici și denumirea formației - Akord, care semnifică în limbajul muzical, trei sunete luate consecutiv. Primul videoclip lansat de trupa autohtonă a fost în anul 2007, la piesa "În ochii tăi". După 12 ani de activitate, Igor Stribițchi a anunțat că părăsește formația Akord pentru a urma o carieră solo. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.7164633274078