Septembrie 08, 2021
Lily Collins, starul seriei "Emily in Paris", s-a căsătorit. "N-am fost niciodată mai fericită”
Frumoasa actriță din celebrul serial ”Emily in Paris”, Lily Collins (32 de ani), s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Charlie McDowell (37 de ani).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi și-au jurat iubire veșnică după doi ani de relație și un an de logodnă. Familiile și prietenii cuplului s-au reunit la ceremonia care s-a desfășurat în aer liber, într-un loc de poveste, cum sunt izvoarele termale din Dunton, Colorado, în weekendul trecut. 

”Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu niciodată cum trebuie cât de nepământesc a fost weekendul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe...", a notat fiica lui PhilCollins pe contul său de Instagram în dreptul câtorva instantanee de vis de la nunta lor.

"N-am fost niciodată mai fericită", spune mireasa, care a radiat în rochia sa albă din dantelă cu capişon, creată de Ralph Lauren. 

"Nu mi-am dorit niciodată să aparţin cuiva mai mult decât ţie, iar acum voi fi soţia ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt, pentru totdeauna. Te iubesc mai presus de orice, Charile!"mai scrie Lily Collins, zâmbindu-ne dintr-un decor aproape ireal, lângă o cascadă.

”M-am căsătorit cu cea mai generoasă, mai atentă şi mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily! Acest moment mi se va derula la nesfârşit în minte, de-acum încolo", a completat Charlie, care este fiul actriţei Mary Steenburgen.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7466139793396