Mai 19, 2022
Leonardo DiCaprio s-a îngrășat mult. Cum l-au surprins paparazzi la plajă
Leonardo DiCaprio și iubita sa cu 23 de ani mai tânără, Camila Morrone, par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși de paparazzi pe plajele din Malibu, în ipostaze tandre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Leo și Camila s-au plimbat pe plajă, s-au bălăcit în apă și s-au sărutat, fără să își dea seama că toate mișcările lor sunt surprinse de paparazzi.

 

Dacă tânăra de 27 de ani este la fel de în formă ca întotdeauna, Leonardo DiCaprio pare ceva mai… relaxat când vine vorba de silueta sa. 

  

Talentat, carismatic și chipeș,  Leonardo DiCaprio este “celebru” în ultimii ani pentru “dad body”-ul lui :) Adică “corp de tătic”, deși nu are copiii și umblă numai cu fotomodele :)  Chiar dacă la costum arată impecabil, la proba slipului e un pic corijent :)  Actorul și-a etalat burtica în ultimii ani pe plajele din întreaga lume, alături de iubita sa.

 

Deși sunt de 5 ani împreună, Leonardo DiCaprio încă nu i-a pus... marea întrebare Camilei Morrone, deși mulți spun că ea ar fi "aleasa". Apropiații cuplului susțin că actorul este cât se poate de serios în ceea ce o privește pe Camila și că nu ar surprinde pe nimeni dacă aceasta ar reuși să îl ducă la altar. 

Camila Morrone on critics of her Leonardo DiCaprio romance | Gallery |  Wonderwall.com 

Why Leonardo DiCaprio May Have Found 'The One' in Camila Morrone |  Entertainment Tonight

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86968874931335