Decembrie 15, 2021
Leonardo DiCaprio nu a vrut ca Meryl Streep să se dezbrace în noul lor film. Motivul!
Cei doi au devenit colegi de platou în comedia „Don’t Look Up”, care se lansează luna aceasta, și care ar fi trebuit să aibă o scenă nud cu Meryl Streep.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Don’t Look Up” este filmul care a luat lumea cu asalt – atât prin actorii de top care joacă în el, cât și prin subiectul actual și sensibil pe care îl abordează. În film joacă cei mai buni actori de la Hollywood: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Tyler Perry, Rob Morgan și Timothée Chalamet.

Regizorul Adam McKay a dezvăluit într-o conferinţă de presă că la un moment dat DiCaprio a intervenit în scenariu. Actorul s-a opus unei anumite scene: nu a vrut ca Meryl Streep să apară dezbrăcată în faţa camerei de filmat.

Actița de 72 de ani a acceptat provocarea, însă Leonardo Di Caprio a fost împotrivă. El şi-a susţinut punctul de vedere, explicând că Streep e un icon uriaş, o actriţă prea mare pentru a fi nevoie să apară goală în film.

Până la urmă a fost gasit un compromis: regizorul a acceptat ca Meryl să nu facă asta, dar a păstrat scena în film. Meryl o interpretează pe preşedinta SUA Janie Orlean, care la un moment dat e văzută goală din spate, doar că ce se vede în producţie este corpul unei dubluri.

„Leo n-a fost de acord nici cu asta, a zis că lumea nu va şti că e dublura şi va crede că Meryl s-a dezbrăcat. Iar Leo o vede pe Streep ca pe o regină a marelui ecran şi nu i s-a părut potrivit. Mai ales că scenariul prevede ca preşedinta să aibă un tatuaj deasupra fundului. Leo mi-a spus: Chiar ai nevoie de aşa ceva? Dar Meryl a fost neînfricată. Ea nu a avut nicio problemă”, a povestit regizorul Adam McKay.

Apropo, Leonardo DiCaprio este nominalizat la Globurile de Aur 2022 cu acest rol. Filmul „Don’t Look Up” are o nominalizare la categoria Cea mai bună comedie.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83596587181091