Octombrie 07, 2021
Laurentiu Duță de la 3 Sud Est, supus unei operații. ”Mulțumesc medicilor!”
Laurențiu Duță, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est și cel mai cunoscut, urmează să-și facă o intervenție. A amânat cât s-a putut, dar acum a decis că e inevitabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit libertatea.ro, Laurențiu Duță va fi supus unui intervenții chirurgicale, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci una estetică mai degrabă. Cântărețul consideră că nu mai poate gestiona căderea părului, iar din acest motiv a ales să meargă pe mâinile specialiștilor și să-și facă o astfel de intervenție.

”Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

Totuși, el nu este nici primul nici ultimul artist care recurge la așa ceva. Printre numele cunoscute din România, care au făcut aceeași procedură pentru a evita chelia sunt Cătălin Măruță, Dorian Popa, care totodată a ales să-și facă și implant de păr în barbă, Dinu Maxer sau Dima Trofim, fostul participat al ”Fabricii de Staruri” de la noi din țară. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8877809047699