Decembrie 03, 2021
Cine îi amenință pe Lady Gaga și producătorii filmului "House of Gucci"
Pelicula House of Gucci devine cel mai controversat film al anului!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moștenitorii familiei Gucci au remis un comunicat de presă oficial, în care îi critică pe realizatorii peliculei „House of Gucci”. Ei anunță că își rezervă dreptul de a-și apăra în instanță imaginea „terfelită” de regizorul Ridley Scott.

Moștenitorii s-au arătat deranjați de faptul că unii membri ai familiei au fost prezentați ca niște huligani sau ignoranți în film. „Este dureros și o insultă la adresa moștenirii Gucci, la adresa brandului internațional construit de această familie. Ne rezervăm dreptul de a ne apăra în instanță imaginea”, se arartă în comunicatul moștenitorilor Gucci.

În „House of Gucci”, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care a fost condamnată pentru asasinarea fostului ei soț, moștenitorul Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, în 1995. În film mai joacă Jared Leto, Al Pacino și românca Mădălina Ghenea.

Despre Aldo Gucci (interpretat de Al Pacino), care a fost președintele companiei din 1953 până în 1986, și alți membri ai familiei, moștenitorii spun că au fost înfățișați „ca niște bandiți, niște persoane insensibile la lumea din jurul lor și le-au fost atribuite atitudini care nu le-a aparținut niciodată”, scrie libertatea.ro cu referire la BBC.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5360338687897