Iunie 19, 2020
Lady Gaga și-a surprins fanii pozând fără pic de machiaj
Cunoscuta vedetă Lady Gaga a împărtășit cu fanii săi virtuali un selfie în care apare fără pic de machiaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga și-a dorit să le reamintească fanilor săi cât de mult ține la ei și îi apreciază printr-o nouă postare cu ea, fără machiaj. Artista a postat un selfie, în care stă la soare în curtea ei, nu are niciun fel de machiaj și arată superb!

Lady Gaga este regina aparițiilor extravagante și a machiajului excesiv, însă de data aceasta a optat pentru un look natural pentru a se adresa fanilor săi.

                                                                                        

Din imagine, pare că aceasta se bucură de o sesiune de bronz la piscină fiind puțin arsă pe obraji și purtând un costum de baie roz cu un prosop înfășurat în talie. Iar cum aceste zile au fost foarte călduroase în California, cântăreața cu siguranță s-a bucurat de ocazie. Aceasta a avut timp să reflecteze la ceea ce se petrece în lume și a ținut să împărtășească acest lucru. „Gândindu-mă la lume și transmițând iubire. Mă gândesc la ce vreau să comunic. Vreau să spun că vă iubesc.” La scurt timp după, bineînțeles că fanii au reacționat la postare, iar imaginea cu Lady Gaga a strâns aproape 2, 5 milioane de aprecieri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67620921134949