Noiembrie 10, 2021
Lady Gaga, în rochie antiglonț. Când a purtat-o și cine a observat asta
Lady Gaga a spart tăcerea după aproape un an. Celebra artistă a vorbit cu un redactor de la revista Vogue UK despre ținutele ei preferate, purtate de-a lungul carierei sale. Toți o cunosc drept o excentrică, însă culmea e că una din rochiile favorite nu e cea din carne de vită, costumul din bucăți de oglindă sau din bule.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rochia purtată la inaugurarea președintelui Statelor Unite, decentă, de altfel, este una dintre preferatele lui Lady Gaga. În timpul interviului acordat pentru Vogue, artista americană a precizat că acea rochie era una antiglonț, despre care nimeni nu a știut. 

"Este una dintre piesele mele preferate din toate cele pe care le-am purtat. Nimeni nu știe, dar este o rochie antiglonț", a mărturisit Gaga în premieră. Superbă a fost și broșa imensă pe care artista a avut-o în piept la momentul în care a interpretat imnul național, un porumbel auriu cu o ramură de măslin în cioc, un simbol al păcii, idee pe care cântăreața a vrut să o transmită în fața întregii lumi. "A fost onoarea vieții mele", a spus Gaga despre momentul ei de la ceremonia învestirii celui de-al 46-lea președinte al SUA, scrie peroz.ro. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74372291564941