Noiembrie 11, 2019
La mulți ani, Demi Moore! TOP 15 lucruri neștiute despre actiță

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Guynes cunoscută profesional ca Demi Moore, este omagiată astăzi, 11 noiembrie. Vedeta împlinește vârsta de 57 ani. Cu ocazia zilei de naștere a actriței care de-a lungul timpului a reușit să sucească mințile bărbaților, îți oferim câteva lucruri pe care, cu siguranță nu le-ai cunoscut despre ea. E timpul să le cunoști și tu. 

1. Adevăratul nume al actriței este Demetria, Demi fiind diminutivul acestuia.

2. Ea s-a născut într-o familie săracă, fără tată. Tatăl vitreg al actriței, Guynes, era alcoolic. 

3. La vârsta de 16 ani a abandonat școala și a semnat un contract cu casa de modă Elite. Ea era model pin-up. 

 

 

4. Actrița colecționează păpuși din porțelan. În colecția vedetei există peste 2000 de păpuși.

 

 

5. Actrița s-a căsătorit la vârsta de 16 ani. Primul soț al actriței a fost rock muzician, pe numele Freddy Moore. 

 

 

6. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani. În tot acest timp, ei s-au filmat împreună într-un film, au lansat un clip muzical și au trăit în plină armonie, însă dragostea a dispărut foarte repede și cei doi au decis să se despartă.

7. La vârsta de 16 ani, Demi a apărut goală pe coperta revistei Oui. 

 

 

8. Primul film de lung metraj care i-a adus succes brunetei a fost filmat în anul 1984. Filmul se numea Blame It on Rio, un film cu adevărat provocator. Demi a acceptat provocarea de a apărea cu sânii goi practic în întregul film.

 

 

9. Pentru prima dată a interpretat rolul principal în filmul The Seventh Sign. 

 

 

10. Succesul absolut pe care l-a simțit Demi pe propria piele a fost după ce s-a filmat în anul 1990, în filmul The Ghost.  În acele timpuri, actrița era căsătorită cu Bruce Willis. Anume el trebuia să interpreteze rolul principal în acest film. Actorul a refuzat, considerând suma care i-a fost propusă neimportantă. Mai târziu a regretat foarte mult că nu s-a filmat alături de soția lui. 

 

 

11. Cu șase ani mai târziu, după ce a apărut în rolurile principale în mai multe filme importante de la Hollywood, Demi a interpretat rolul principal în filmul Striptease. Până și-n prezent, filmul se bucură de un succes deplorabil. 

 

 

12. Actrița a fost timp de 13 ani soția faimosului actor de la Hollywood - Bruce Willis. Cei doi s-au căsătorit în anul 1987, au împreună trei fete. În anul 2000, cuplul s-a despărțit. Totuși, și în prezent au relații frumoase de prietenie. 

 

 

13. Cu cinci ani mai târziu, în 2005, actrița s-a căsătorit pentru cea de-a treia oară. Soțul vedetei a devenit Ashton Kutcher, actorul era cu 13 ani mai tânăr decât ea. 

 

 

14. Moore a divorțat de Ashton după ce a aflat că acesta a înșelat-o cu un model pe numele Sara Leal. 

15. După divorțul de Ashton Kutcher, vedeta a suferit foarte mult. Aceasta a devenit dependentă de alcool. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78828644752502