August 22, 2022
La ce aliment a renunțat total Maurice Munteanu și a slăbit 23 de kilograme: "Nu o să-l mai mănânc"
Maurice Munteanu a slăbit anul trecut nu mai puțin de 23 de kilograme, însă susține că nu a ținut dietă. Fashion editorul a explicat că secretul menținerii unei greutăți optime este, de fapt, un regim de viață echilibrat, și nu mâncatul haotic. Pentru asta a trebuit să renunțe însă și la una dintre plăcerile sale vinovate...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Primii care au observat schimbarea au fost fanii „Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu dezvăluind parcă de la o emisiune la alta un nou look după ce a slăbit vizibil. Fashion editorul dat jos peste 20 de kilograme, iar rezultatul final a fost impresionant, chiar dacă televizorul îți mai adaugă 5 kilograme…

maurice-munteanu-a-slabit-

După cum se poate vedea și pe contul său de socializare, din fotografii, de la o vreme, ne zâmbește un Maurice Munteanu total schimbat, iar asta datorită faptului că a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme. Fashion editorul, în vârstă de 43 de ani, arată acum cu cel puțin zece ani mai tânăr, fapt care nu le-a scăpat fanilor săi din social media, care l-au felicitat pentru noul look și care au insistat să afle ce dietă a ținut. Juratul „Bravo, ai stil!” i-a asigurat însă că nu este vorba despre un regim de slăbire

maurice-munteanu-a-slabit-1

„Mă sună o prietenă și îmi zice: „Zi-mi ce-ai făcut, că am o nuntă în aprilie. Îmi scrisese în martie, pe bune asta e stupid. Este un proces pe care ți-l asumi și este for life. Eu nu cred în chestia asta. Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna”, a dezvăluit Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

maurice-munteanu-a-slabit-2

„Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă”, a conchis el.

Maurice are totuși și un regret, mărturisind că, odată cu noul stil de viață, a renunțat la una dintre plăcerile sale vinovate, cașcavalul pane.

„Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanță cu chestiile cele mai simple”, a mai spus Maurice Munteanu.

maurice-munteanu-a-slabit-3

Cum în mediul online nu poți niciodată mulțumi pe toată lumea, au apărut, evident, și speculațiile că Maurice Munteanu a slăbit datorită unei operații de micșorare a stomacului. Deranjat de aceste comentarii insinuante, juratul Bravo, ai stil! le-a dat o replică usutrătoare.

maurice-munteanu-a-slabit-9

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block, a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.

maurice-munteanu-a-slabit-11 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5363597869873