Octombrie 17, 2019
L-Arginina - aminoacid pentru sănătate și energie
Organismul este un mecanism complex, a cărui funcționare depinde de mulți factori, inclusiv de: dispoziție, stil de viață, obiceiuri, alimentație, ereditate etc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aminoacizii joacă unul dintre cele mai importante roluri în funcționarea organismului. Suplimentele biologice sunt o modalitate excelentă de a compensa lipsa anumitor elemente, inclusiv a aminoacizilor.

Aminoacidul L- Arginina de la producătorul englez Natures Aid are o serie de proprietăți care au efecte benefice asupra sănătății. Una dintre principalele sarcini îndeplinite de aminoacidul în cauză este producerea hormonului de creștere. L-Arginina este implicată în formarea de energie în mușchi, reglând metabolismul muscular, optimizând nivelul de colesterol din sânge, ceea ce influențează pozitiv sănătatea vaselor sanguine și a inimii. Crește nivelul de oxid nitric în organism și datorită acestui fapt are un efect vasodilatant, îmbunătățind circulația sângelui și fluxul de nutrienți către mușchi. E și unul dintre cei mai importanți aminoacizi pentru sănătatea bărbaților, datorită efectului său benefic asupra stării glandei prostatei. Îmbunătățește fluxul de sânge către organele genitale, sporește producția de spermă și creează astfel condiții ideale pentru o erecție prelungită și stabilă.

L-Arginina este recomandată pentru a fi administrată în cazurile de:

- Suprasolicitare.

- Oboseală fizică generală, în special în rândul persoanelor care practică intens sportul.

- Imunitate slăbită.

- La prevenirea bolilor cardiovasculare.

- Insuficiența erecției masculine etc.

Supliment nutritiv la rația zilnică. Nu este un medicament sau un substitut pentru rația completă. Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii și alăptării.

 

Puteți procura L-Arginina în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7387566566467