Septembrie 28, 2022
Kim Kardashian, într-o rochie prea strâmtă ca să se poată mișca! Diva a făcut «dansul pinguinului»
Kim Kardashian a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente mondene, Săptămâna Modei de la Milano, unde și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă, dar atât de strâmtă, încât i-a fost absolut imposibil să urce chiar și câteva trepte. Startleta a fost surprinsă într-o ipostază extrem de amuzantă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian, 41 de ani, a participat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru prezentarea colecției Dolce & Gabbana, vedeta fiind imaginea brandului în cea mai recentă campanie. 

Kim a dorit să surprindă publicul cu alegerea vestimentară, așa că a optat pentru o ținută de la brandul pe care îl reprezintă, decizie care nu a fost foarte inspirată. Fosta soție a lui Kanye West arăta desigur superb în rochia casei de modă Dolce & Gabbana, însă ținuta era mult prea strâmtă pentru formele ei voluptoase.

Glam Alert: From Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Olivia Pierson, Lala To  Natalie Halcro And More Appeared At The Milan Fashion Week 2022 In  Glamourous Ensembles, Take A Look | IWMBuzz

Kim a purtat o rochie de tip corset, argintie cu inserții strălucitoare, dar mult prea mulată, pentru a-i permite să urce câteva trepte, sau chiar să se așeze în mașină. 

VIDEO

Într-un clip, pe care Kim Kardashian l-a împărtășit fanilor, la secțiunea Story, pe Instagram, o putem vedea pe starletă cum începe să facă mici sărituri pentru a urca scările, deoarece rochia nu-i permite nici măcar să pășească. 

De asemenea, în momentul în care Kim trebuie să se urce în mașina personală, vedeta este nevoită să stea lungită pe banchetă, deoarece rochia ar pocni pe ea, dacă ar sta în șezut. 

Kim Kardashian a arătat precum o adevărată divă, cu plete platinate, coafate într-un coc ce amintește de stilul anilor '50 și machiaj nud. 

Kim Kardashian mocked for 'not being able to walk' in her skintight dress &  heels during Milan Fashion Week | The US Sun

Kim Kardashian, schimbare radicală de look, după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian a trecut printr-o perioadă destul de tumultoasă din punct de vedere sentimental. După divorțul de Kanye West, vedeta s-a aruncat în brațele actorului de comedie, Pete Davidson, 28 de ani. Până la urmă nici această relație nu a funcționat, iar cei doi s-au despărțit. 

Iată că la acest moment, Kim Kardashian a decis să se concentreze mai degrabă pe ea însăși, iar primul pas a fost o schimbare dramatică de look, pe care a afișat-o într-un pictorial extrem de provocator pentru publicația Interview Magazine. 

Kim Kardashian apare cu sprâncenele decolorate, părul scurt până la umeri, blond și coafat în stilul anilor '60. Vedeta a fost pozată cu posteriorul la vedere, iar pe fundalul se poate vedea steagul SUA, pictorialul având tematica «visul american». 

Sursa - click.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51735353469849