Iunie 28, 2022
Kendall Jenner, goală pușcă la plajă. Vedeta s-a afișat așa alimentând zvonurile rupturii de iubit
La scurt timp după ce au apărut zvonurile că Jenner nu mai este împreună cu Devin Booker, tânăra a publicat o imagine controversată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O fană a situațiilor care contrariază, dar și pentru că e vară și a vrut să-și pună fanii pe jar, Kendall a renunțat complet la haine. Nu a mai ținut decât șapca pe cap, pentru a se proteja de soare.

Lascivă ca o felină, s-a întins la soare pe șezlong, lăsându-și corpul complet dezgolit să fie dezmierdat de razele prietenoase.

Poate fi mesajul fără haine, fără iubit, fără probleme? Tot ce se poate!

Kendall Jenner (5) jpg 

Supermodelul de 26 de ani pare că îi tratează pe toți cu spatele. Nu a simțit nevoia să facă niciun comentariu, ci doar să pună un emoji.

Cu toate acestea, chiar dacă ea nu comentează zvonurile că nu mai formează un cuplu cu starul NBA, un fan i-a scris: ”O modalitate de a-ți anunța despărțirea, fără s-o anunți, de fapt.”

Potrivit PageSix, Kendall Jenner și Devin Booker nu mai sunt împreună, după o relație de doi ani. Un apropiat a declarat sursei menționate că cei doi au decis s-o ia pe drumuri separate, după ce au înțeles că își doresc lucruri diferite.

Sursa - okmagazine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80768179893494