Decembrie 05, 2022
Kate a purtat chockerul Dianei, de 15 milioane de dolari, la o rochie închiriată, de 90 de dolari!
Prințesa de Wales a strălucit la ceremonia EarthShot Prize 2022, din Boston, din seara de 2 decembrie, când a purtat o bijuterie care a aparținut soacrei sale, Prințesei Diana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toate privirile s-au îndreptat spre prințesa de 40 de ani, care a pășit la marele eveniment într-o rochie verde, la care a asortat un cocker de-o valoare imensă.

Rochia verde, cu mâneci lungi și fără umeri, a prințesei britanice a fost realizată de atelierul Solace London Sabina și a costat, inițial 525 de dolari. Însă Kate și-a dorit să respecte tema evenimentului și să recicleze ținuta sa, tocmai în ideea sustenabilității în fashion. Astfel, Middleton și-a închiriat rochia de pe platforma Hurr, pentru 90 de dolari.

Prințesa Diana jpg

Prințesa Diana jpg

Kate și prințul William au pășit pe covorul roșu din fața MGM Music Hall în apaluzele celor prezenți. Middleton a făcut senzație în rochia ei verde, care-i scoate în evidență talia suplă, la care a asortat un chocker cu diamante și smaralde, preferat adesea de Prințesa Diana. Regretata soacră a lui Kate a purtat bijuteria în valoare de 15 milioane de dolari chiar sub formă de diademă, la un moment dat, prin 1985.

Prințesa Diana jpg

Prințesa Diana jpg

Chockerul din smaralde al Reginei Mary n-a mai fost văzut în public încă de pe vreme în care Prințesa Diana îl purta. Bijuteria de preț a fost realizată „dintr-un colier cu smaralde și diamante, care i-a fost prezentat Reginei Mary în timpul Delhi Durbar, în 1911”, a dezvăluit Bijutierul Curții.

Prințesa Diana jpg

Pe lângă faptul că Middleton a purtat bijuteria dragă a Prințesei Diana, Kate a mai împrumutat ceva de la mama soțului ei - stilul abordat de Prințesa Inimilor. Rochia verde a Prințesei de Wales amintește de ținuta pe care Diana a purtat-o, împreună cu chockerul respectiv, într-o vizită în Malaezia, în 1993.

Kate a ales niște încălțări aurii, strălucitoare, care să completeze perfect ținuta ei. „E destul de curajos din partea Prințesei de Wales să participe la un eveniment purtând acea nuanță de verde de parcă ar fi un fundal”, a ținut să precizeze Charlie Proctor, redactorul-șef de la Royal Central. „Cu siguranță că lumea o să se amuze teribil pe acest subiect!”, a adăugat acesta.

Nu acest detaliu a fost sesizat de public și presă, ci faptul că Kate Middleton a asortat o rochie ieftină, de numai 90 de dolari, la o bijuterie care valoarează 15 milioane de dolari!

Prințesa Diana jpg

Prințesa Diana jpg

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62001919746399