Iunie 30, 2020
JustConsult a lansat un nou serviciu pe piața din Republica Moldova
Transport Internațional Pasageri de categoria Business Class.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

JustConsult a lansat un nou serviciu pe piața din Republica Moldova – Transport Internațional Pasageri de categoria Business Class. Serviciul este destinat în exclusivitate clienților companiei, dar și celor interesați de călătorii și deplasări naționale și internaționale.

 

 

Transportul JustConsult este aliniat la standardele internaționale și este supranumit revoluționar din punct de vedere al confortului. Mașinile procurate sunt produse în anul 2020, de către cel mai renumit brand pe piața automobilelor – Mercedes-Benz, fiind garantul siguranței și confortului.

Transportul deține un sistem antiderapant performant care face față la orice tip de carosabil: Drum umed, zăpadă sau ghețuș. Totodată, automobilele sunt dotate cu sisteme de stabilizare, care oferă siguranță în curbe periculoase și serpentine. Mașinile sunt tehnic asigurate cu amortizoare care rezistă chiar și pe drum accidentat. Pentru efectuarea manevrelor sigure în trafic, transportul este dotat cu oglinzi care dețin un unghi larg de vizibilitate chiar și în zona moartă. Microbuzele sunt predestinate exclusiv pentru transportare pasageri, ci nu mărfuri.

 

 

Pentru a asigura confortul în timpul deplasării, automobilele au fost dotate cu scaune ortopedice reglabile în 4 direcții: Față-spate, dreapta-stânga. Totodată, mașinile dețin instalații de aer condiționat adaptate după toate necesitățile: Oxigen și aer curat pe tot parcursul deplasării. În plus, beneficiezi de 10 regimuri de iluminare potrivite pentru: Citire, navigare internet și somn.

 

 

Pentru ca să fii la un pas distanță de cei dragi pe tot parcursul deplasării ți se pune la dispoziție WIFI gratuit – cu trafic nelimitat. Și, pentru ca să nu ai frica că bateria telefonului se va descărca, ți se oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul.

Transportul JustConsult este aliniat la cele mai înalte standarde. De aceea în exclusivitate primești și alte avantaje de care poți beneficia pe parcursul deplasării. Astfel, pentru asigurarea transportării copiilor în maximă securitate, compania pune la dispoziție scaune auto performante, care respectă întocmai normele de siguranță și oferă confort, pentru un somn liniștit.

Totodată, pentru a garanta securitatea deplasării și a oferi o călătorie plăcută, JustConsult a angajat în calitate de șoferi, persoane cu competențe certificate în transport internațional și experiență de mai bine de 10 ani.

JustConsult a depus suflet și muncă pentru a-ți satisface necesitățile și chiar pentru a le depăși.

Să știi: Pentru JustConsult – Viața TA, siguranța și confortul sunt o prioritate!

Dacă dorești să beneficiezi de serviciul transport JustConsult, te îndemnăm să accesezi site-ul https://justconsult.md/ sau sună la numărul de telefon 022 10 50 80.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81127309799194