Mai 25, 2022
Jucăuși ca doi adolescenți. Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși la o cină romantică în oraș
Sunt de nedespărțit de când s-au împăcat anul trecut. Iar gesturile lor sunt mereu, foarte afectuoase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit marți seară la o cină romantică împreună, în Beverly Hills, la ”Nerano”, unul dintre localurile preferate de celebrități.

J Lo a arătat și de data aceasta incredibil, într-o ținută crem super mulată pe formele sale provocatoare, încât Ben abia dacă-și putea lua mâinile de pe ea.

Bennifer out of Nerano (5) jpg 

Artista în vârstă de 52 de ani a fost ajutată de iubitul de 49 să urce în mașină, ocazie cu care i-a mai atins o dată posteriorul bombat.

Bennifer out of Nerano (10) jpg 

E un gest pe care Affleck îl face des, încă de la începuturile relației lor. Să nu uităm că au și filmat împreună un videoclip când ea stătea la plajă pe un vas, iar el îi mângâia formele apetisante. Cei doi au recreat scena și acum, la maturitate, anul trecut. Îndrăgostiții nu se zgârcesc niciodată la gesturile tandre, chiar dacă știu că sunt mereu urmăriți de fotografii plătiți să-i surprindă în cele mai incitante momente.

Bennifer out of Nerano (8) jpg 

Jen și Ben s-au asortat și de data aceasta. Dacă Lopez era drapată în crem, și Ben a optat pentru o pereche de pantaloni în aceeași nuanță.

Sweet moment: JLo, 52, looked incredible in a chic tan sweater dress as her besotted fiancé happily led her to their car

Superbul cuplu jucăuș s-a simțit foarte bine la cină, căci au ieșit veseli și energici de la restaurant. Cei doi caută de zor o casă în care să locuiască împreună și, în ciuda faptului că au avut numeroase vizionări, încă nicio proprietate nu i-a cucerit.

Leading the way: Jennifer teamed her curve-hugging dress with a suede shoulder bag and matching belt, finishing her look with towering heels

Lopez a anunțat la începutul lunii aprilie că s-au logodit din nou, la 18 ani după ce prima lor logodnă s-a destrămat.

Sursa - okmagazine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91344094276428