Octombrie 16, 2020
John Legend i-a dedicat o melodie emoționantă soției sale, Chrissy Teigen
John Legend a găsit o modalitate pentru a-i alina inima frântă a soției sale, care a pierdut recent o sarcină. În cadrul Galei Billboard Music Awards 2020, artistul i-a dedicat o piesă emoționantă lui Chrissy Teigen. ”Never Break” este melodia, care a fost ca un balzam pe suflet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu puțin timp, aceasta a suferit o pierdere de sarcină, iar cu acest cântec, John a vrut să îi transmită iubirea sa, dar și să o reasigure că vor trece peste aceste momente grele împreună: ”Nu vom cădea niciodată/Vom construi alt fundament/Vom rămâne la fel de puternici/Nu vom cădea niciodată/La fel cum apa se ridică/Și munții se agită/Dragostea noastră va învinge tot”. Cu aceste versuri John Legend a topit inima soției sale.

Prezentatoarea evenimentului, Kelly Clarkson, a fost și ea extrem de emoționată de momentul lui John și a dorit să își arate suportul și dragostea pentru John și Chrissy.

„Vreau să fac o pauză pentru a vă vorbi despre un prieten care mă inspiră în fiecare zi. Și nu doar ca muzician, sau compozitor, ci ca om. John Legend este una dintre persoanele mele preferate din întreaga lume. Iubirea noastră merge către voi în aceste momente dificile și sunt recunoscătoare că ai continuat să îți împărți lumina și talentul cu noi, prin această reprezentație, probabil preferata mea din această seară', a mărturisit Kelly.

Potrivit elle.ro, Chrissy nu s-a ferit să împărtășească fanilor drama prin care a trecut familia sa, postând pe Instagram câteva imagini devastatoare și un mesaj despre Jack, așa cum îi spuneau, ea și partenerul său, fătului.

„Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul', a povestit Chrissy.

Jon Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în 2013. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1637358665466