Iunie 18, 2022
Jennifer Lopez recunoaște că mama ei a „bătut-o grav” în copilărie: „Ne-am certat rău într-o noapte
Jennifer Lopez și mama ei au avut o relație destul de complicată, mai ales în adolescența artistei. S-au certat deseori, motiv pentru care actrița a ales să plece de acasă imediat cum a împlinit 18 ani. Deși se știa că nu sunt tocmai cele mai bune prietene, Jenny a scos la iveală noi detalii despre relația pe care a avut-o cu femeia care i-a dat viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez este protagonista documentarului Halftime, care a avut premiera pe Netflix în urmă cu doar 10 zile. Cu această ocazie, fanii au putut să o cunoască mai bine pe cântăreața în vârstă de 52 de ani și să înțeleagă motivele pentru care a luat anumite decizii, în copilărie. J. Lo. Și mama ei au avut o relație destul de rece întotdeauna, însă situația a luat o întorsătură neașteptată pe când ea era doar o adolescentă.

Guadelupe Rodriguez își dorea cu orice preț ca fetele sale, Jennifer Lopez, sora sa mai mare, Leslie și Lynda, sora sa mai mică, să meargă la școală pentru a fi independente. În urma unui scandal uriaș, solista a plecat de acasă, pregătită să își îndeplinească cel mai mare vis: acela de a deveni actriță.

She Beat the Sh*t Out of Me': Fans React to Jennifer Lopez Revealing Her Mom  Guadalupe Rodriguez Abused Her as a Kid - Animated Times

Jennifer Lopez, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu mama ei

„A făcut ce a trebuit să facă pentru a supraviețui și a devenit puternică, dar și foarte dură. Te bătea grav. Mama era ceva la modul: . Ne-am certat rău într-o noapte și pur și simplu am plecat”, a spus Jenny.

Mama ei are acum 76 de ani și în ultimii ani au reușit să se apropie, chiar dacă Jennifer Lopez o consideră o femeie complicată. Nici Guadelupe Rodriguez nu s-a abținut de la comentarii și a transmis că Jennifer i-a dat mari bătăi de cap în copilărie, dar consideră că, într-adevăr, a făcut o serie  de greșeli.

What Does Jennifer Lopez's Mom Really Think Of Ben Affleck?

„Mereu am avut așteptări de la ele. Nu era ca să le critic, ci ca să le arăt că pot face mai bine. Jennifer mi-a dat mari bătăi de cap, ca să fiu sinceră. Ne-am bătut cap în cap de multe ori. Am fost departe de a fi mama perfectă. Singurul lucru pe care pot să îl spun e că, orice am făcut, am făcut în speranța că va fi bine pentru ele”, a dezvăluit și mama artistei.

J.Lo Got Her Dance Moves From Her 74-Year-Old Mom, Guadalupe

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73258757591248