Ianuarie 30, 2023
Jennifer Lopez, ipostaze super fierbinți în cel mai recent film lansat. Cum s-a lăsat filmată
În noul film lansat, ”Shotgun Wedding”, avem o doză dublă de Jennifer. Jennifer Lopez și Jennifer Coolidge fac senzație în comedia romantică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și urmând bunele practici ale filmelor cu Jennifer Lopez, nici ”Shotgun Wedding” nu ezită s-o expună pe superba artistă de 53 de ani în ipostaze HOT.

Mai exact, în lenjerie intimă și cu celebrul său posterior la vedere. Sunt momente care cresc audiența oricărei producții în care joacă J Lo. În plus, este foarte conștientă că fizicul său impresionant îi aduce bani, de aceea nici nu a ezitat vreo clipă să pozeze goală vara trecută pentru a-și promova propriile produse de îngrijire corporală.

Jennifer Lopez

Faimosul fund al latinei este exploatat și în ”Shotgun Wedding”, atunci când momentele amuzante sunt condimentate de secvențe cu diva care defilează în chiloței.

Statutul de mireasă în filme este deja o rutină pentru Jennifer Lopez. Este făcută să fie mireasă sau organizatoare de nunți, este rețeta succesului în comediile în care joacă.

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding 

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding 

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding 

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding

Diva nu s-a sfiit nici în viața privată să organizeze nu una, ci două nunți cu Ben Affleck, anul trecut. Prima dată, spontan au mers să se cunune în Vegas, a doua oară au organizat o ceremonie fastuoasă la reședința actorului din Savannah.

Josh Duhamel este partenerul lui Jennifer Lopez în ”Shotgun Wedding” și avem de-a face și cu o apariție de senzație a artistului Lenny Kravitz. Acesta a surprins-o pe J Lo chiar când era în emisiune la Jimmy Kimmel de la ABC, după premiera de la Los Angeles a filmului ” Shotgun Wedding”. El  a ”aterizat” în studio lângă divă, prefăcându-se că tocmai a ajuns cu elicopterul.

Vedeta a fost spectaculoasă pe covorul roșu de la premieră, iar rochia sa transparentă i-a dezvăluit încă o dată, spre deliciul fanilor, corpul atent lucrat la sală. J Lo urmează o rutină foarte strictă de fitness, care o ajută să se afle în această formă fizică de zile mari chiar și la 53 de ani.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42376923561096