Noiembrie 23, 2022
Jennifer Lopez, în doliu pe social media. Ce decizie radicală a luat vedeta
Zi tristă pentru Jennifer Lopez! Artista este în doliu și a luat o decizie radicală, imediat după ce a anunțat printr-un gest dureros, în social media, că a pierdut o persoană dragă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a pierdut o persoană dragă. Cu siguranță este vorba despre cineva extrem de important pentru artistă, căci a luat imediat o decizie radicală. Mai exact, J-Lo a blocat toate postările de pe Instagram. Practic, nu se mai văd nici fotografiile postate de vedetă, nici clipurile video și nici alte detalii. Mai mult, fotografia de profil a acesteia este una neagră, de doliu. 

Jennifer Lopez pare să fie în doliu

Jennifer Lopez, ieri cu zâmbet, azi cu lacrimi!

Totul este cu atât mai dramatic cu cât ieri, Jennifer Lopez s-a putut bucura de un real succes în social media, după ce a postat un clip pe TikTok cu ea și Ben, care a făcut ravagii. Filmulețul a primit peste 2.4 milioane de aprecieri, însă fericirea starului a fost umbrită de o moarte neașteptată. 

Deși nu se știe încă cine a decedat, este clar că Jennifer Lopez este extrem de afectată de pierderea suferită, din moment ce a blocat totul în social media. 

Jennifer Lopez nu a aplicat acest lucru doar pe Instagram, ci și pe celelalte rețele de socializare pe care activează. Printre acestea de numără Twitter, Facebook, TikTok.

Jennifer Lopez pare să fie în doliu

Diva din Bronx și Ben Affleck s-au regăsit după 18 ani

Cu un ochi râde, cu altul plânge! Dacă în acest moment traversează momente grele din cauza pierderii suferite, Jennifer Lopez este extrem de fericită pe plan sentimental. Ea și Ben Affleck au reluat legătura după 18 ani de separare și, fie că vă vine să credeți sau nu, cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Deși până acum au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor și să trăiască în discreție totală, recent, cei doi au trecut la un alt nivel. 

Jennifer Lopez pare să fie în doliu

Jennifer și Ben au postat în social media un clip video care a adunat peste 25 de milioane de vizualizări și peste 2.4 milioane de aprecieri, pesemne că nu doar ei se bucură de relația reluată, ci și fanii care i-au urmărit mereu. 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2002, atunci când s-au și îndrăgostit unul de celălalt. La numai un an de la oficializarea relației, J-Lo și Ben Affleck s-au și logodit, însă relația s-a încheiat și drumurile celor doi s-au separat. 

La 18 ani de la despărțire, s-au regăsit, mai îndrăgostiți ca niciodată! Jennifer a acceptat, pentru a doua oară, cererea în căsătorie a lui Ben Affleck și s-a ales cu un inel superb, cu un diamant extrem de rar despre care experții susțin că valorează o avere. 

Deși se spune că ciorba reîncălzită nu mai are același gust, se pare că acest principiu nu se aplică și în cazul celor doi. Despre reluarea relației cu Ben, Jennifer a declarat, pentru „People”, că maturitatea i-a făcut pe amândoi să vadă lucrurile diferit. 

Jennifer Lopez pare să fie în doliu

 „Suntem mai în vârstă acum, mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în momente diferite din viețile noastre, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”, a spus diva. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99201941490173