Ianuarie 26, 2024
Jennifer Lopez: 3 look-uri spectaculoase, într-o singură zi
Jennifer Lopez a avut trei apariții spectaculoase, complet diferite, în cadrul Paris Fashion Week, într-o singură zi. De aceste ocazii am profitat și noi, pentru a-i analiza machiajul și coafura și pentru a-i admira alegerile vestimentare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai recentă apariție a celebrei Jennifer Lopez a fost la prezentarea Valentino de la Paris, în cadrul Fashion Week Haute Couture. Vedeta a ocupat un loc în primul rând și, în timp ce a lăsat diamantele să capteze atenția, machiajul și coafura s-au supus regulilor stilului clasic, elegant, inspirat din anii 1960. Machiajul ochilor a fost realizat în creion gri-deschis, completat de farduri cafenii și bej, în timp ce pentru buze au fost alese două nuanțe: roz deschis pentru contur și un ruj într-o nuanță soft de piersică, lucioasă. Contouringul perfect realizat a pus și mai mult în valoare centrul feței, pentru mai multă luminozitate, scrie alistmagazine.ro

 

Cu câteva ore înainte de show, Jennifer Lopez a fost văzută în timp ce pleca de la restaurantul Gigi pentru a participa la prezentarea de modă Valentino, la Săptămânii Modei de la Paris. Jennifer s-a schimbat la restaurant. Îmbrăcată într-o rochie lejeră, de vară, completată de o haină de blană și sandale cu platformă, de catifea, JLo a sfidat frigul. Rujul nude – must have în aparițiile celebrei actrițe – a rezistat pe buze, la fel și machiajul pomeților ce i-au dat un aer fresh. O coafură aparte? Doar fruntea eliberată de câteva suvițe, prinse în coadă. 

 

În aceeași zi, Jennifer Lopez a ajuns la prezentarea Elie Saab Haute Couture Spring-Summer 2024. Pentru că este anul fundițelor, JLo a purtat o fundiță de catifea, în timp ce părul a fost pieptănat în lateral. Nuanțele de pe pleoape s-au asortat cu cele din ținuta aleasă: rochia verde deschis și penele în nuanțe de lila și piersică.

 

Când e vorba de transformări și look-uri absolut spectaculoase, Jennifer Lopez este în topul listei celebrităților. De la începutul acestui an, vedeta a bifat în calendarul de PR cel puțin cinci apariții. În băile de mulțime, J Lo s-a lăsat fotografiată în detaliu spre deliciul fanilor.

O altă apariție spectaculoasă din acest an a avut-o tot la Paris, pentru prezentarea Schiaparelli Haute Couture, de luni, 22 ianuarie. Accesoriile designerului au eclipsat machiajul și coafura, care au rămas în plan secundar. Chiar și așa am putut observa conturul ochilor în nuanțe de cupru și nelipsitele buze nude, lucioase.

 

Și, pentru că vorbim despre debutul în forță din acest an, merită și aruncăm o privire și spre alegerile făcute de J Lo la cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur. La ceremonia de decernare a premiilor pentru producțiile de film și televiziune americane din 2023, transmisă în direct pe 7 ianuarie 2024, de la Beverly Hilton din Beverly Hills (California), Jennifer a purtat o rochie roz, pentru care a ales nuanțe similare pentru machiajul ochilor și al buzelor și o coafură Barbie, cu bucle aranjate în lateral.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90344190597534