Martie 04, 2013
Jennifer Aniston îşi pregăteşte casa pentru nuntă
Jennifer Aniston se grăbeşte să se mărite cu Justin Theroux pentru că ar fi însărcinată, deşi nu vrea să recunoască.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Aniston (44 de ani) se grăbeşte să se mărite cu Justin Theroux (41 de ani) pentru că ar fi însărcinată, deşi nu vrea să recunoască.

Diva a început deja să-şi renoveze reşedinţa de 21 de milioane de dolari (70 milioane lei) din Los Angeles înainte de nuntă. Conform zvonurilor din SUA, Aniston ar fi fixat deja data fericitului eveniment, după 8 martie. Nunta ar urma să aibă loc la reşedinţa divei, unde pregătirile sunt în toi. 60 de oameni lucrează intens pentru ca totul să fie gata când actriţa se va întoarce de la ultimele filmări pentru pelicula "Untitled Elmore Leonard Project". Se crede că totul va fi gata în viitoarele două luni.

Jennifer Aniston şi-a luat revanşa! În timp ce ea este fericită cu Justin Theroux  şi se pregăteşte de nuntă, fostul său soţ, Brad Pitt (49 de ani) este la pământ. Actorul, care a părăsit-o pentru Angelina Jolie (37 de ani), trece printr-o stare de depresie îngrozitoare, spun colegii săi împreună cu care filmează pelicula "Twelve Years a Slave".concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0443046092987