Ianuarie 03, 2023
Irina Rimes, vacanță inedită alături de iubitul ei. Ce destinație au ales
Irina Rimes și iubitul ei au plecat într-o vacanță specială, timp de o lună. Cântăreața i-a provocat pe urmăritorii ei să ghicească destinația pe care au ales-o, astfel că le-a dat câteva indicii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un francez, cu care a plecat într-o destinație de vacanță cu totul specială. Irina Rimes se va relaxa în vacanță timp de o lună, iar pentru a afla locul unde merge, artista i-a provocat pe fani să ghicească, dându-le diferite indicii. Cu toate acestea, chair dacă a strâns un număr foarte mare de răspunsuri, niciunul dintre ei nu a reușit să vină cu varianta corectă.

Irina Rimes, despre relația cu David Goldcher. Cei doi trăiesc o poveste de  dragoste de aproape un an: “Nu mai cred…” | Spynews.ro

Irina Rimes a plecat într-o vacanță specială timp de o lună

Irina Rimes are o carieră muzicală în plin succes și o viață aglomerată, astfel că are nevoie și de câteva momente de relaxare. Așadar, nu a stat pe gânduri și a plecat în vacanță timp de o lună, însă nu singură, ci cu francezul care i-a furat inima. Se pare că este o destinație de vacanță specială, deoarece Irina Rimes le-a spus fanilor că nu a fost nevoie să își ia trusa de machiaj.

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul francez, David Goldcher:  ,,Pur și simplu trăiesc și iubesc” | Unica.md

Mai mult, cei doi și-au luat la ei doar un bagaj de 20 de kg, însă care este, de fapt, un rucsac. Artista nu a vrut să dezvăluie destinația, astfel fanii au dat variante precum Zanzibar, Dubai sau Cuba, însă niciuna dintre urmăritori nu a reușit să ghicească varianta corectă.

”Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje. Ne-am luat un bagaj mare de 20 de kg, dar este rucsac, nu e dulap. Alte indicii: ne-am luat haine puține și subțiri și cremă împotriva țânțarilor. Nu Thailanda, Nu Maldive, Nu Bali. Nu este Zanzibar”, a spus Irina Rimes pe Instagram.

Ce spune Irina Rimes despre relația cu francezul David Goldcher: „Nu știu  să spun dacă el e alesul. Așa am crezut de multe ori” - B1TV.ro

Cântăreața evită vacanțele în zone cu mult soare

În urmă cu puțin timp, Irina Rimes a vorbit despre genul de vacanțe pe care îl preferă, spunând că nu îi place să stea la soare. Cu toate acestea, îi plac destinațiile în zone calde, cu ocean albastru și nisip alb, înconjurată de palmieri înalți.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59697246551514