August 31, 2020
Irina Loghin, testata pozitiv cu noul coronavirus
Irina Loghin a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar acum este internată la spitalul Matei Balș din București, alături de soțul ei, dar și de fiul și nora acesteia. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a clarificat anumite aspecte cu privire la sănătatea ei, transmite click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook.
 

După cum spune una din melodiile mele, "Câte flori mi-ați dat voi mie/Nu pot crește pe câmpie" tot așa, nu vă pot mulțumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare și urare de sănătate, "Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!"

 Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi... tot ce am mai bun!”, a scris celebra artistă pe rețelele de socializare. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.028012752533