Decembrie 24, 2019
Ionel Istrati își celebrează astăzi aniversarea. Vezi ce poze rare a postat artistul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O lume întreagă celebrează astăzi ajunul Crăciunului, iar noi, mai avem și o altă sărbătoare - ziua de naștere a interpretului autohton Ionel Istrati. Cântărețul a împlinit vârsta de 29 de ani.

Cu ocazia aniversării, îndrăgitul artist de pe meleagurile moldave, a postat un colaj neobișnuit pe rețelele de socializare. Ionel a publicat poze din fiecare an din viața sa. În acest colaj îl putem vedea pe Ionel din frageda copilărie și până la această vârstă frumoasă pe care a împlinit-o. 

Chiar dacă colajul a fost postat câteva minute în urmă, poza deja a acumulat sute de like-uri pe contul interpretului de Instagram. 

 

 

 

Amintim că, Ionel Istrati este un interpret de muzică ușoară de la noi din țară. Ionel a studiat la Școala de Muzică din Dubăsari la acordeon, iar auxiliar a studiat și pianul. Primul concurs de muzică la care a participat, a fost la vârsta de 9 ani. Interpretul a participat, de asemenea, la multe festivaluri de muzică naționale și internaționale de-o imortanță majoră.

 

 

În anul 2008, artistul a prezentat primul său single care se intitulează "Poate". Cu doi ani mai târziu, artistul a lansat primul său album, care se numește "Liubliu Tebea". 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77564120292664