Mai 31, 2019
Interpreta Lili Sandu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei
Sărbătoare dublă pentru interpreta Lili Sandu! Artista de peste Prut a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și, la acest eveniment important din viața ei, interpreta a fost cerută în căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu ne vine să credem că sexoasa artistă din România, Lili Sandu a împlinit 40 de ani! Arată superb la vârsta pe care a împlinit-o! Lili demonstrează lumii întregi că chiar și după patruzeci de ani, o femeie poate arăta senzațional, apetisant și super sexy!

Cântăreața are motiv dublu de fericire. Chiar de ziua ei de naștere, iubitul său, Silviu Țolu, a cerut-o în căsătorie. Cei doi erau plecați într-o vacanță romantică în Istanbul. Anume acolo, pe malul mării, Silviu a cerut-o în căsătorie pe îndrăgita interpretă și actriță, Lili Sandu.

 

 

O noua etapa a vieții mele a început ieri...Sunt super fericita si inca tremur cand ma gandesc cat de intens si emoționant a fost acel moment.. - a scris Lili Sandu pe contul său oficial de Instagram.

 

 

Silviu Țolu este model de profesie, și este cu 12 ani mai tânăr decât Lili Sandu. Diferența de vârstă însă nu este vizibilă, căci, frumoasa brunetă arată senzațional. 

 

 

Amintim că, Lili Sandu este interpretă și actriță celebră din România. Lili s-a filmat în prima telenovelă din România - «Numai iubirea», unde a jucat rolul Casandrei, mai apoi a interpretat un rol important în telenovela «Păcatele Evei». 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57724046707153