Septembrie 01, 2021
Igor Dodon, un tată mândru. Un fiu e în clasa I, iar altul - la două universități
Pentru Igor Dodon, 1 septembrie este unul absolut special. În acest an, mezinul, Nicușor, a mers în clasa I, în timp ce fiul cel mare, Vlad, a devenit student la două universități - una din Rusia și alta din China. Despre aceasta a anunțat fostul președinte într-o postare pe Facebook.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Mezinul, Nicușor, pășește pentru prima dată pragul școlii. În același timp, feciorul cel mare, Vlad, a devenit student, fiind acceptat la două universități, una din Rusia, alta din China, la facultatea de astrofizică. Iată de ce înțeleg foarte bine și emoțiile, și îngrijorările părinților care își doresc din toată inima o atmosferă de normalitate în școlile din țară”, a scris politicianul pe contul său de Facebook. 

Nu a scris însă nimic despre fiul mijlociu în postarea sa. 

În același timp, Igor Dodon susține că pledează pentru ca studiile să aibă loc fizic, calitatea acestora să revină la calitatea de cândva, când elevii și profesorii comunicau nemijlocit, în sălile de clasă, când părinții puteau pleca liber la serviciu, iar școlile erau, cu adevărat, a doua casă pentu zeci de mii de copii.

”Noi cu toții știm că generația elevilor de azi va reprezenta societatea moldovenească de mâine, din viitorul nostru comun. Și noi ne dorim o societate a viitorului bine educată, competentă și responsabilă. Iată de ce, calitatea studiilor trebuie să fie o prioritate de prim ordin pentru guvernare, iar orice abuz care conduce la blocarea procesului normal de instruire trebuie abordat foarte critic”, a mai scris fostul președinte. 

Igor Dodon are trei fiii, Vlad, Bogdan și Nicolae. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0892739295959