Decembrie 02, 2022
Harry și Meghan, așa cum nu i-ai văzut niciodată! Imagini explozive din documentarul lor
Prințul Harry și Meghan Markle le oferă fanilor o scurtă avanpremieră a documentarului lor Netflix chiar în timpul călătoriei pe care Prințul William și Kate Middleton o desfășoară în Boston.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trailerul de la „Harry & Meghan” a fost lansat joi, pe 1 decembrie, și cuprinde mai multe imagini nemaivăzute până acum cu celebrul cuplu regal din timpul relației lor ultramediatizate. Printre fotografiile incluse în trailer se numără și unele în care Meghan este tristă în timpul evenimentelor regale sau chiar plânge, dar putem admira și câteva ipostaze din viața pe care perechea regală o duce în California.

Meghan Markle, Prințul Harry  sursa   Profimedia

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Harry. „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea noastră chiar de la noi?”, întreabă Meghan.

Meghan Markle, Prințul Harry  sursa   Profimedia

Trailerul mult așteptat a fost lansat chiar a doua zi după ce William și Kate ajunseseră în Statele Unite și au participat la un meci al echipei Celtics. Prințesa și prințul de Wales se află pe tărâm american în circumstanțe destul de inedite – adică în toiul scandalului de rasism iscat miercuri, la Palatul Buckingham, în urma căruia o angajată regală a fost nevoită să-și dea demisia după ce ar fi făcut o remarcă rasistă.

Trailerul documentarului „Harry & Meghan” de pe Netflix:

 

Harry (38) și Markle (41) au acuzat chiar ei familia regală britanică de rasism în timpul interviului exploziv cu Oprah Winfrey, din martie 2021, care l-a determinat pe William să exclame ulterior: „Nu suntem deloc o familie rasistă!”.

Documentarul realizat de Netflix va fi lansat pe 8 decembrie. „E drăguț să putem să avem încredere ca cineva să ne spună povestea – un regizor cu experiență, a cărui muncă o admir de mult timp – cu toate că probabil că nu e felul în care noi am fi ales să ne spunem povestea”, a dezvăluit fosta actriță americană în revista Variety, în octombrie.

Markle a mai mărturisit în The Cut că documentarul se concentrează pe relația ei cu Harry, susținând că este „bucata mea de viață pe care n-am putut s-o împărtășesc, pe care oamenii n-au putut s-o vadă până acum… povestea noastră de dragoste”.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76568484306335