Septembrie 23, 2022
Halle Berry și-a vopsit părul violet. Actrița pare acum de nerecunoscut
De-a lungul anilor, Halle Berry a reușit mereu să ne surprindă cu tranformările de look. A purtat părul lung, bob, scurt, vopsit în nuanțe de blond sau castaniu. Recent, deținătoarea unui Oscar a decis că a venit vremea pentru a încerca și alte culori. De exemplu, violet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimii ani, Halle Berry a purtat părul scurt, vopsit într-o nuanță închisă. Ei bine, anul acesta a experimentat mai multe coafuri, dar și culori mai deschise. 

În cele mai recente postări de pe Instagram, protagonista din „Catwoman” pare de nerecunoscut. În imaginea de mai jos, aceasta are părul blond și creț, așa cum nu am mai văzut-o până acum. 

Se pare că actriței i-a plăcut să se joace cu culorile, așă că la scurt timp a apărut cu părul violet. Unii fani consideră că a fost inspirată de personajul ei Storm din filmul „X-Men: Days of Future Past” (2014)

Halle Berry has bold purple hair now as she ditches platinum blonde hue -  OK! Magazine

Halle Berry are 56 de ani și se poate mândri cu o siluetă impecabilă. Pentru a se menține în formă, actrița urmează cu strictețe indicațiile antrenorului ei de fitness. Fosta fată Bond demonstrează cu fiecare poză pe care o publică pe Instagram că își merită locul în topul celor mai sexy femei din lume.  În 2008, revista Esquire a clasat-o pe locul 1, într-un asemenea clasament. 

Puțini știu că Halle Berry a câștigat „Miss Teen All-America” în 1985 și „Miss Ohio SUA” în 1986. În același an, se prezintă la Miss World, clasându-se pe locul șase.  

Halle Berry debuts striking purple curls as she cosies up to her boyfriend  Van Hunt at boxing match - Abbeyfeale Golf Club

Sursa - perfecte.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41758346557617