Iunie 21, 2024
GIOWINE: Refugiu de vis pentru a evada din cotidian
Situat într-o renumită localitate vitivinicolă din Moldova, la doar 20 de minute de Chișinău, complexul turistic Giowine este o destinație de top atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru odihnă în familie, oferind o experiență de neuitat. Fondat în 2018 de doi prieteni de facultate, Giowine s-a impus rapid ca o oază de liniște și ospitalitate, oferind turiștilor 14 camere de hotel, un restaurant cu o capacitate de 180 de persoane, o terasă pentru 120 de persoane și săli de conferințe versatile, perfecte pentru evenimente corporative. Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denumirea complexului reflectă prietenia fondatorilor. O combinație ingenioasă a numelor lor – Ion și Ion – rezultă într-un cuvânt similar cu italianul „Giovanni”, iar partea de „Wine” face trimitere la principalul produs de export al Moldovei. Ideea Giowine a apărut pentru prima dată în anii 1990, pe băncile facultății, dar abia în 2018, când o întâlnire întâmplătoare la o cumetrie le-a reaprins visul comun, conceptul a început să prindă contur. Conștientizând lipsa opțiunilor de cazare de calitate pentru vizitatorii din Cricova, un oraș renumit pentru cramele sale, cei doi Ioni au decis să-și combine pasiunea pentru industria ospitalității cu dorința de a promova Moldova ca destinație turistică de top, și astfel s-a născut Giowine.Cerul este limitaGiowine oferă o gamă de facilități adaptate nevoilor călătorilor de afaceri. Complexul dispune de camere moderne și suite de lux, dotate cu Wi-Fi de mare viteză și spații confortabile pentru odihnă și lucru. Pentru evenimente corporative, Giowine pune la dispoziție săli de conferințe și săli de banchet, potrivite pentru grupuri de diferite dimensiuni. Spațiile exterioare, inclusiv terasa, o zonă liniștită cu piscină și o grădină somptuoasă, sunt ideale pentru team-building-uri și sesiuni de instruire. Crama, cu pereții săi de sare, oferă un cadru unic pentru degustări de vinuri. Aceasta are o capacitate de 60 de persoane și permite oaspeților să deguste dintr-o colecție de vinuri valoroase, sub îndrumarea unui somelier profesionist. Giowine organizează și masterclass-uri culinare axate pe bucătăria tradițională, susținute de chef Andrei Lebeda.

 

Giowine se bucură de aprecierea constantă a clienților din mediul de afaceri, care își exprimă mulțumirea prin numeroase recenzii pozitive publicate pe pagina de Booking a complexului. „Tavanul de sticlă al sălii de conferințe, care se deschide spre cer, este absolut impresionant, ceea ce a creat un cadru inspirațional pentru întâlnirile echipei noastre”, a remarcat unul dintre oaspeți. Potrivit Anei Voicu, manager de vânzări Giowine, serviciile personalizate și atenția la detalii contribuie la crearea unor experiențe de neuitat, care duc la rezervări repetate.

„Obiectivul nostru principal este ca fiecare oaspete să plece cu o impresie pozitivă și cu dorința de a reveni. Când oaspeții spun că au mai fost aici și au ales să se întoarcă, este o dovadă a succesului nostru, deoarece indică faptul că nu numai că le-am îndeplinit, dar le-am și depășit așteptările”, spune Ana Voicu. 


 

De aici pornesc aventurile

Giowine se distinge de alte complexe prin locația sa strategică în Cricova, inima localității vitivinicole. Situat la 14 km de Chișinău, Giowine reprezintă o oază de liniște departe de agitația capitalei. Poziția centrală a Cricovei permite accesul ușor spre diverse destinații din Moldova, ceea ce face din Giowine un punct de plecare perfect pentru a descoperi atracții turistice precum Orheiul Vechi, Mileștii Mici sau Castel Mimi. După cum spune Ana Voicu, Giowine este „un fel de kilometru zero, un punct de plecare pentru a ajunge în toate celelalte locații din țara noastră”. Indiferent dacă vă îndreptați spre nord, către Bălți, spre sud, către Cahul, sau chiar spre malul stâng al Nistrului, locația centrală a Giowine vă scutește de ambuteiajele capitalei, fiind o bază perfectă pentru a explora Moldova. Administrația complexului a pregătit pentru oaspeți trasee special create pentru a pune în valoare cultura și istoria bogată din Cricova și localitățile din preajmă. O astfel de ofertă, care urmează a fi lansată în curând, este un tur vinicol care include vizite la Castel Mimi și Vinăria Purcari. Parteneriatele cu afacerile locale permit Giowine să ofere experiențe autentice, precum vizite la orașul subteran al vinului (aflat la 20 de minute de mers pe jos) și pivnițele din Brănești.

Ospitalitate premiată Angajamentul Giowine de a oferi clienților o experiență memorabilă a fost răsplătită în 2024 cu o recomandare prestigioasă din partea Restaurant Guru, o platformă globală de top recunoscută pentru recenziile sale obiective și recomandările experților. Distincția a fost semnată personal de către Directorul Executiv, Andrew Priest, care a felicitat întreaga echipă Giowine pentru această realizare. Este o dovadă a standardelor înalte menținute de Giowine, care-l plasează printre cele mai bune unități de cazare la nivel global. 

Ana VOICU, Manager de Vânzări Giowine:

Obiectivul nostru principal este ca fiecare oaspete să plece cu o impresie pozitivă și cu dorința de a reveni

60 de persoane

capacitatea cramei, unde oaspeții pot degusta o selecție specială de vinuri premium

Autor: Eugen Kanskiconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0790884494781