Ianuarie 21, 2021
Gina Pistol, despre activitățile sale din ultimul trimestru de sarcină
Recent, prezentatoare TV și-a anunțat fanii din mediul online că momentan se ocupă intens de renovarea întregului apartamentul, inclusiv de camera fetiței sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Vreau să vă arăt cum am început eu săptămâna, de fapt, timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac este greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a declarat iubita lui Smiley.


Vă reamintim, că în luna martie a acestui an, Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89981532096863