Mai 26, 2022
Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei. Cum s-a afișat iubita lui Ronaldo
Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică după moartea fiului ei. Georgina Rodriguez a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fiul său a murit la naștere. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost însărcinată cu gemeni, urmând să aducă pe lume o fetiță și un băiat. Din fericire, fetița s-a născut perfect sănătoasă. Georgina a avut o apariție surprinzătoare la Cannes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică după moartea fiului ei. Iubita lui Cristiano Ronaldo a trecut prin momente cumplite, iar de curând s-a prezentat la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra a fost o adevărată surpriză pentru cei prezenți.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut printr-o adevărată tragedie. Aceștia se aflau la spital, unde tânăra urma să nască gemeni. Din păcate, fiul lor a murit la scurt timp după naștere. Astfel, Georgina a decis să facă o pauză și nu s-a mai afișat în public, până acum.

Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei

Pe 19 aprilie 2022, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez primeau cea mai tristă veste. Iubita fotbalistului se afla la spital, unde trebuia să nască gemeni, dar medicii nu l-au putut salva pe fiul cuplului.

Cu toate astea, fetița celor doi a venit pe lume perfect sănătoasă. De atunci, Georgina a evitat să apară în public, până acum. Iubita lui Cristiano Ronaldo a revenit în atenția publicului și a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes.

Ce ținută a purtat Georgina Rodriguez la Cannes

Pentru prima apariție publică de la vestea tragicei morți a fiului lor, Georgina a optat pentru o salopetă neagră din piele cu mâneci lungi și multe fermoare. De asemenea, vedeta a accesorizat ținuta cu pantofi stiletto cu toc înalt, dar și bijuterii.

Cristiano Ronaldo's GF Georgina Rodriguez 1st Event After Baby's Death

Georgina Rodriguez a purtat o pereche de ochelari de soare, cu reflexii, iar cel mai scump element este geanta Hermes, de culoare portocalie. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost o adevărată prezență la Festivalul de Film de la Cannes

Georgina Rodriguez glitters in a plunging halterneck gown with a thigh-high  split in Cannes | Daily Mail Online 

Georgina Rodríguez y su fabuloso look en Cannes 

Cannes 2022 : Georgina Rodriguez, la compagne de Cristiano Ronaldo,  retrouve le sourire | TF1 INFO

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85882019996643