Octombrie 29, 2020
Fustele sezonului. Recomandările stiliștilor pentru toamnă-iarnă
În garderoba fiecărei fashioniste există, cel puțin, o fustă. Și fiindcă fiecare sezon vine cu noi propuneri e bine să știți ce se poartă în această toamnă – iarnă, să faceți ordine în dulapuri și să păstrați doar piesele, care v-ar ajuta să cuceriți toate privirile, atunci când ieșiți în stradă, mergeți la birou, la restaurant, la o plimbare sau … oriunde vreți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

FUSTELE DIN SATIN

În acest sezon rece se poartă îndrăzneț fustele din satin, asortate cu pulovere tricotate supradimensionale și cizme lungi sau, cel puțin, lungimea cizmelor să acopere tivul fustei. Dacă aveți noroc de vreme cu soare, puneți o pereche de pantofi tip stiletto.

FUSTELE DIN PIELE ECOLOGICĂ

Nici în acest sezon nu trebuie să lipsească din garderobă fustele din piele ecologică. Mereu o să impresionați dacă vă creați o ținută, care să conțină o astfel de piesă vestimentară. Mai puneți o centură lată, care să vă accentueze talia, inevitabil niște tocuri și fiți sigure că veți fi slăbită din priviri.

FUSTELE DIN DENIM

Fustele din denim sunt un must have pentru orice femeie. Nici în acest sezon nu e cazul să le aranjați în sertarul din spate, pentru că o să vă prindă bine, fie ele de tip creion, lungi, mai vaporoase sau scurte. Nu evitați fustele cu un șliț în față, care să vă scoată în evidență picioarele sexy.

FUSTELE TIP CREION


Revin în tendințe fustele creion. Acest model elegant este potrivit atât pentru întâlnirile de afaceri, cât și pentru o simplă plimbare. Le puteți asorta cu absolut orice – de la cămăși, până la șosete tricotate până la genunchi, jachete din piele sau un pulover supradimensionat. Aveți toate șansele să obțineți un outfit luxos. Pentru vremea mai rece, apelați la fustele calde din lână. Nu ignorați fustele în nuanțe calme.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68573951721191