Decembrie 06, 2018
Fixamine - energie și sănătate în fiecare zi
Duci un mod de viață activ, faci sport, ai grijă de starea sănătății tale și mereu planifici să reușești cât mai multe lucruri în decursul unei zile? Cel mai probabil, după o zi încărcată apare sentimentul de oboseală, iar organismul necesită să fie reîncărcat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fixamine este un supliment natural creat special pentru cei care duc un mod de viață activ și se preocupă de sănătatea lor. Fixamine este o capsulă cu o compoziție bogată și diversă de nutrienți. O formulă specială este aleasă astfel încât corpul nostru să obțină maximum de energie, vitamine, minerale și aminoacizi. Fixamine, începe să acționeze deja după 15 minute de la administrare.

 

Cui îi este recomandat Fixamine? Acest supliment va fi complementul perfect pentru sportivii profesioniști și cei care duc un stil de viață activ. Fixamine este recomandat pentru cei care au imunitatea slăbită și pentru cei ce își revin după o boală. Înlătură oboseala cronică și îi ajută pe cei care se ostenesc rapid.

Fixamine de asemenea conține fier - microelementul care intră în componența hemoglobinei și este responsabil pentru transportul oxigenului către țesuturi.

 

  • Ce ne oferă Fixamine?

Creșterea dezvoltarea musculara;

Accelerează recuperarea după efortul fizic

Întărește imunitatea

Ajută la combaterea oboselii musculare

Îmbunătățește concentrarea și activitatea mentală

Sinteză îmbunătățită a hemoglobinei și a globulelor roșii din sânge.

 

Puteți procura Fixamine în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.citeste și
SQL exec time = 2.5682756900787