Iulie 13, 2020
Filmul cu DWAYNE JOHNSON care a depășit 800 MIL. $ la BOX-OFFICE. Un actor celebru vrea să apară în
„Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black și Karen Gillan în distribuție, a depășit oficial nivelul de încasări de 800 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, scrie Deadline. Iar unul dintre starurile din „Vampire Diaries” a anunțat că vrea să joace în următorul film din franciza Jumanji.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am primit un telefon surpriză drăguț în această dimineață”, a spus Dwayne pe Instagram. “Jumanji e în continuare puternic. În pimul rând, vă mulțumesc. În al doilea rând, sunt recunoscător să văd că Jumanji al nostru are acestă magie unică, distractivă pentru familii din toată lumea”. El a adăugat “Întreaga noastră echipă va lucra și mai mult pentru ca următorul Jumanji să fie cel mai bun de până acum.”

Cu Dwayne dând astfel indicii despre un al treilea film al seriei, fostul star din „Vampire Diaries” Ian Somerhalder a comentat: „Felicitări, omule! Pot să apar și eu în următorul film?!”

„Jumanji: The Next Level” a fost lansat în decembrie 2019.

Primul film, "Jumanji: Welcome To The Jungle", a fost de asemenea un succes la box office, cu încasări de 960 milioane de dolari la nivel global.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5365355014801