August 26, 2021
Filip Kirkorov, dedicație specială pentru Mariana Mihăilă. Natalia Gordienko ar putea fi geloasă
Mariana Mihăilă a împlinit ieri 35 de ani. A primit zeci de mesaje de felicitare de la familie, prieteni, colegi, admiratori, însă cel mai special și neașteptat a fost din partea marelui artist rus, Filip Kirkorov.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dragă Mariana, vă felicit cu ocazia zilei de naștere. Vă transmit cele mai sincere urări de aici dintr-un colț al Rusiei. La noi ziua deja se încheie, se lasă apusul, dar acolo în Moldova abia începe o zi însorită, pentru că este ziua dumneavoastră de naștere. Sunt foarte fericit că astăzi sunteți înconjurată de prieteni, de familie și de toți oamenii dragi. La mulți ani! Bucurați-vă de viață, bucurați-vă alături de cei apropiați. Și eu o să vă fiu alături”, i-a transmis Filip Kirkorov.

 

Interpreta a fost copleșită de acest mesaj video și în aceeași manieră i-a răspuns regelui estradei rusești.

 

”Dragul meu Filip, mulțumesc din suflet pentru această surpriză frumoasă. Vă salut dintr-un loc minunat, de la castel, aici unde îmi voi sărbători ziua de naștere împreună cucei mai apropiați sufletului. Mi-ar fi plăcut să fiti cu noi, dar cine știe, poate anul viitor fie la ziua mea de naștere, fie la a dumneavoastă”, i-a răspuns Mariana Mihăilă lui Filip Kirkorov.

 

Interpreta a ținut să precizeze că imediat după ce marele artist rus a înregistrat dedicația pentru ea, în țara noastră a ieșit soarele.

 

”Să știți că vă ascult muzica de când eram mică și vă apreciez enorm, iar mesajul de felicitare m-a încărcat cu multe emoții frumoase, vă mulțumesc”, a încheiat omagiata.

 

Mariana Mihăilă a sărbătorit ieri împreună cu familia, nașii și proaspeții fini de cununie la Castel Mimi. 

 

La mulți ani plini de surprize frumoase și emoții de neuitat să ai toată viață îi urează Marianei și echipa Aquarelle. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1730942726135