Mai 12, 2022
Fiica lui Paul Walker, mesaj emoționant pentru tatăl său: „A fost cel mai bun părinte din lume”
Fiica lui Paul Walker a postat un mesaj emoționant pe Instagram Stories de Ziua Națională a Mamei în Statele Unite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra în vârstă de 23 de ani a postat o serie de imagini în care apărea alături de tatăl său. Paul Walker a murit la vârsta de 40 de ani, pe 30 noiembrie 2013, într-un accident de mașină în orașul Valencia din California. Walker se afla într-o mașină condusă de prietenul său, Roger Rodas, care și-a pierdut viața în același accident.
Într-una dintre imagini, Meadow este ținută în brațe de tatăl său, actorul care a interpretat celebrul rol Brian O'Connor în seria de filme „Fast & Furious”.

 

„La mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor minunate din întreaga lume”, a scris Meadow în postare. „De Ziua Mamei, vreau să-i mulțumesc tatălui meu că a fost cel mai bun părinte din lume”, a adăugat tânăra.

Într-o altă fotografie, ea apare privindu-și tatăl.

Meadow a adăugat mesajul „Tuturor celor care nu au mamă, vă iubesc”. Mesajele transmise de Meadow indică faptul că aceasta nu are o relație prea bună cu mama sa, Rebecca Soteros. 

Rebecca a avut o relație de scurtă durată cu Walker, iar cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea fiicei lor. Rebecca Soteros s-a luptat ani la rând cu dependența de alcool, fiind arestată de două ori pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate. Problemele cu alcoolul ale mamei sale au determinat-o pe Meadow să se mute cu tatăl său în copilărie, după ce a locuit cu Rebecca în Hawaii timp de câțiva ani.

Meadow, care este model și a defilat de-a lungul timpului pentru Givenchy sau Proenza Schouler, a vorbit anul trecut într-un interviu pentru Vogue despre copilăria sa și relația cu tatăl său.

 

„Am fost băiețoasă în copilărie. Felul în care am fost crescută, în special de tatăl meu, nu s-a concentrat pe machiaj și alte astfel de activități. Noi făceam activități de băieți, ne tăvăleam în noroi, jucam fotbal și făceam nebunii”, a declarat Meadow.

Meadow s-a căsătorit în luna octombrie a anului trecut cu actorul Louis Thornton-Allan, după ce au fost logodiți timp de două luni.

La nuntă au participat familia și prietenii apropiați, inclusiv colegii tatălui său din seria „Fast and Furious”, Vin Diesel și Jordana Brewster.

 

Diesel, care este nașul de botez al lui Meadow, a condus-o la altar pe fiica regretatului său prieten. Meadow avea 15 ani când tatăl său a murit într-un accident de mașină, pe 30 noiembrie 2013.

Ea a pus bazele unei fundații nonprofit în memoria lui, numită The Paul Walker Foundation, care este dedicată cercetării marine, una dintre pasiunile lui. 

În luna iunie a anului trecut, Diesel a vorbit despre ce înseamnă pentru el faptul că este nașul lui Meadow și a dezvăluit că este „foarte protector” cu fiica prietenului său, pe care el îl numește adesea „fratele meu”.

 

„Este prima persoană care îmi urează la mulți ani de Ziua Tatălui”, a spus starul.

„Să o văd alături de copiii mei este una dintre cele mai frumoase imagini. Sunt momente când o văd că se joacă cu Pauline (n. red fiica lui) și mă afectează profund pentru că îmi imaginez ce simte fratele meu. când vede asta”, a mai spus Vin Diesel.

Sursa: eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59557127952576