Noiembrie 25, 2022
Femeile celebre cu care s-a iubit Dan Bittman. Artistul a bifat cucerire, după cucerire
La cei 57 de ani, Dan Bittman bifează cucerire, după cucerire. Pe lista generoasă ale reprezentantelor sexului frumos se numără inclusiv Mihaela Rădulescu, Tania Budi, dar și Liliana Ștefan, cu care artistul are trei copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deşi „palmaresul” este unul bogat, cântăreţul își amintește cu drag de fiecare femeie care i-a fost parteneră la un moment dat.

Mihaela Rădulescu i-a fost alaturi la începutul anilor ’90 iar celebrul cântăreț afirmă despre aceasta că este o femeie puternică pe care nu o poate ține nimeni în frâu. Imediat după senzuala Mihaela, a urmat idila cu Tania Budi de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă la fel de repede s-a și terminat povestea de dragoste.

Cu Alina Chivulescu, Don Juan de Pipera a avut o relație de câteva luni în anul 1995. După 3 ani, cântărețului i s-a aprins inima după Monica Bârlădeanu, însă flacările dragostei s-au stins în taină, de pară nici nu ar fi existat vreodată.

 

Dan Bittman a bifat cucerire, după cucerire

Aparent, la începutul anilor 2000, și celebra Nadine a trecut prin sufletul cântărețului, însă că și în cazul celorlalte relații, personalitatea puternică a artistului, l-a făcut să treacă rapid mai departe. Următoarea vedeta de televiziune de pe lista artistului a fost Alexandra Dinu, chiar înainte să devina soția lui Adrian Mutu.

Solistul formației Holograf a pus punct aventurilor atunci când a cunoscut-o pe Liliana Ștefan cu care a întemeiat o familie. Cântărețul a afirmat că ceea ce a deosebit-o pe mama copiilor săi de restul femeilor a fost blândețea și faptul că nu îl stresa tot timpul. Însă se pare că aceste calități nu au funcționat atât de mult deoarece, în urma cu 2 ani, Dan a plecat de acasă pentru a forma o relație cu actriță Monica Odagiu. Diferență de vârstă între aceștia fiind de 33 de ani.

În mod clar, Dan Bittman și-a primit pe bună dreptate titlul de Don Juan, însă cu toate aceste, artistul are vorbe de lauda și le respecta pe toate fostele lui partenere de viață.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66197156906128