Iunie 06, 2023
Fani de-ai lui Taylor Swift au ajuns să sufere de amnezie după un concert. Ce au povestit cei prezenți: „Nu îmi amintesc nimic!”
Mai mulți fani de-ai lui Taylor Swift au ajuns să sufere de amnezie după un concert susținut de artistă. Cei prezenți au povestit momentele prin care au trecut. Iată ce declarații au făcut aceștia!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La un concert din Philadelphia, Taylor Swift a cântat o melodie care avea un vers așa: „Ține-te de amintiri, ele vor ține de tine”, însă acest vers nu s-a aplicat și în cazul fanilor ei prezenți la concert. Mai mulți au făcut acuzații spunând că au suferit de amenzie. Aceștia nu au putut înțelege ce s-a întâmplat cu ei la concert, scrie spynews.ro

Taylor Swift a revenit pe scena unui concert cu „Eras Tour”, iar fanii care au vrut să o vadă pe frumoasa artistă au cumpărat foarte repede bilete. Cu toate acestea, mulți regretă că au dat bani pe bilete, deoarece săun că nu își mai amintesc nimic din ce s-a întâmplat la concertul artistei.

Taylor Swift pe scenă

Pe rețelele de socializare, una dintre fanele cântăreței a povestit experiența ei de la concertul din Philadelphia. Tânăra a spus că nu știe ce s-a întâmplat acolo, deși o prietenă a ei i-a arătat cât de mult s-a distrat pe piesele artistei.

Nicole Booz, o altă fană prezentă la concert, a dezvăluit faptul că a simțit efectiv cum spiritul ei i-a părăsit corpul la întregul show al cântăreței. Tot ce știe tânăra este că a dat mulți bani pe bilet.

Cum a explicat un specialist ce li s-a întâmplat fanilor

Dr. Dean Burnett, un specialist la Universitatea din Cardiff, a explicat exact ce li s-a întâmplat fanilor la concertul lui Taylor Swift. Specialistul a spus că starea de amnezie vine din cauza emoțiilor trăite și a muzicii tare.

Fani de-ai lui Taylor Swift au ajuns să sufere de amnezie după un concert. Ce au povestit cei prezenți: „Nu îmi amintesc nimic!”

De ce poartă unii fani ai artistei scutece pentru adulți la concerte

Unii fani ai lui Taylor Swift poartă scutece pentru adulți la concertele artistei, însă nu mulți știu de ce se întâmplă asta. Ei susțin că nu vor să petreacă o secundă din spectacolul lui artistei așteptând la coadă pentru toaletă, deoarece au plătit mulți bani pentru bilete.

Fani de-ai lui Taylor Swift au ajuns să sufere de amnezie după un concert. Ce au povestit cei prezenți: „Nu îmi amintesc nimic!”

Se pare că aceștia nu vor să piardă nici măcar o secundă din concertul artistei de 32 de ani, astfel că apelează la aceste măsuri neașteptat de ciudate.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45414304733276