Septembrie 27, 2017
Fă-ți bagajul și dă start călătoriilor tomnatice. AQUARELLE îți sugerează destinații incredibile!
Sfârșitul verii nu înseamnă și sfârșitul vacanțelor. Toamna este anotimpul potrivit pentru a cuceri noi teritorii. Atmosfera de afară te îmbolnăvește cu o melancolie și o stare frumoasă de romantism. Nu-ți mai irosi timpul stând la televizor, urmărind seriale, acceptă provocarea în care vei descoperi cele mai frumoase destinații în nuanțe aurii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Transfăgărășan.

Serpentinele pur și simplu te cuceresc, iar toamna drumul șerpuit te fascinează cu un colorit deosebit. Și pentru că suntem siguri că te-ai săturat de monotonia orășenească te invităm să faci o tură cu mașina. Ce poate fi mai frumos decât o vacanță plină de adrenalină la volan în sânul naturii. Pe lângă toate acestea te așteaptă o nemaipomenită panoramă a munților Făgăraș.

2. Praga.

Orașul Praga este destinația perfectă pentru îndrăgostiți. Așezat în inima Europei, capitala cehă poate fi considerată o atracție turistică și de vis. Arhitectura te cucerește pe dată. Ea reprezintă un amestec între trecut și prezent.

3. Lisabona.

Capitala Portugaliei este de-a dreptul fermecătoare în sezonul castanelor. În lumina soarelui tomnatic, Lisabona poate fi privită din mai multe unghiuri, dar va avea aceeași sclipire. Castelul Sao Jorge, Casa cu Țepușe, Turnul Belem, podul Vasco da Gama sunt doar câteva destinații turistice care te vor face să vrei să continui călătoriile în acest minunat oraș.

4. Amsterdam.

Amsterdamul te va fascina prin călătoriile cu bicicleta. O arhitectură colorată, cultură bogată și multe labirinturi pitorești, acesta este motivul pentru care trebuie să faci o tură până în acolo.

Orașul se mândrește cu multe străduțe cochete, și poduri frumoase. O simplă plimbare prin el se poate transforma într-o adevărată aventură.

5. Toscana.

Dacă ești un adevărat iubitor de vin planifică-ți o vacanță în regiunea Italiei, Toscana. Italia te bucură cu un aer medieval, drumuri line și podgorii. Pentru ca sejurul tău să fie de neuitat, experimentează traiul specific acestei regiuni şi alege un pachet agroturistic. Cu siguranță vei avea parte de o experienţă deosebită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74186205863953