Februarie 02, 2023
Eva Timush a lansat o piesă nouă! Cu cine a colaborat?
Eva Timush isi face din nou aparitia cu o piesa cu un sound electric, in colaborare cu DJ-ul si producatorul de origine turca, Ilkan Gunuc si Romanian House Mafia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Bad For You" este o piesa cu ritm catchy si influente pop, care va va face sa va simtiti magnific pe ringul de dans. Cu siguranta este o piesa care va va pune in miscare.

Piesa a fost scrisa de Eva Timush, alaturi de Spania'99 si Calin Grajdan.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

,,Bineinteles ca am conturat piesa in gluma, in sensul in care niciunul dintre versuri nu are legatura cu mine, insa este posibil ca unele fete sa se regaseasca. In ciuda versurilor extravagante, piesa are un vibe foarte pozitiv. </> cu siguranta va ajunge la inimile fetelor care au obosit sa auda cantece despre dragoste si despartiri." spune Eva Timush.

,,</> este extraordinara cu siguranta si suntem foarte incantati sa o share-uim cu voi. Piesa e fresh, numai buna pentru dans si un match perfect cu Eva Timush. Cred ca am facut o treaba minunata impreuna. Spuneti-ne unde va intalniti cu piesa si cat de mult va distrati alaturi de ea." spune Ilkan Gunuc.

Eva Timush este un superstar in devenire, originara din Republica Moldova, cu o comunitate impresionanta in mediul online. Comunitatea ei din mediul online a inceput sa creasca dupa aparitiile Evei in show-uri de talente precum Next Star Romania & Romania's Got Talent, unde datorita performance-urilor ei uimitoare, a castigat milioane de vizualizari pe YouTube. Devenind mai puternica si mai experimentata dupa aceste concursuri, ea a sustinut un show fascinant la Vocea Romaniei, unde a ajuns in cele din urma in semifinale. Eva Timush poate fi descrisa ca un spirit liber, care este gata sa cucereasca lumea, inarmata cu o voce incredibila si un aspect uimitor. Printre lansarile recente se numara „Tattoo” si „Too Deep”, colaborarea cu Sickotoy.

Ilkan Gunuc este un DJ si producator foarte promitator si cu un succes deja global, din Izmir, Turcia. Cariera lui Ilkan a inceput din adolescenta, la varsta de 15 ani, de cand a inceput sa castige experienta pentru a se dezvolta ca producator profesionist si a-si spori popularitatea enorm. Ilkan Guenuec este cunoscut pentru succesul sau cu remixarea piesei „Lalala" de Y2K & bbno$, care a fost lansata in 2020 de Columbia Records – divizia Sony Music Entertainment. Remixul a ajuns pe locul 1 la radioul BBC One, precum si pe locul 2 in 37 de tari si locul 8 in Global Chart pe Shazam. Piesa a fost deosebit de populara in timpul unei provocari pe Tiktok si Instagram – videoclipul a fost distribuit de 15 milioane de persoane si vizionat de 1 miliard. Provocarea a fost, de asemenea, luata de multe celebritati. In timp ce cea mai ascultata piesa a lui Ilkan, „Bozulmus Kalbim", a acumulat peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify si este in continua crestere, Ilkan Guenuec isi continua cariera ca proprietar al TFB Records si Eva Records.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65148377418518